Rebecca Gibney 59 let


Tato australská herečka, celým jménem Rebecca Catherine Gibney se jako dítě chtěla stát premiérkou, později zdravotní sestrou, ale protože jen pohled na krev ji děsil, musela od této profese upustit. Matka Rebeccy se jmenuje Shirley a otec Austin. Je nejmladší ze šesti dětí (Theresa, Michael, Diana, Stella, Patrick). Jako malá prý byla trochu zvláštní, připadala si jako Wednsday z Adamsovy rodiny. Měla bezhlavou panenku, kterou nosila všude s sebou. Vyrůstala ve Welingtonu a než se rozhodla stát se herečkou, pracovala jako modelka. Ve svých 19 letech se přestěhovala do Austrálie.

Objevila se ve filmové adaptaci románu Stephena Kinga PROKLETÍ SALEMU, pak i v minisérii na motivy jeho povídek s názvem NIGHTMARES AND DREAMSCAPES. Od roku 2008 hraje roli matky Julie Rafter v seriálu PACKED TO THE RAFTERS. Její tvář se například stala součástí TV kampaně pro humanitární organizaci World Vision, nebo reklamy na lék proti bolesti Advil.

Od svých 14 let trpí záchvaty paniky, několik let chodila na terapii a stále se snaží s těmito problémy vyrovnat. Sama sebe popisuje jako romantičku, miluje hudbu (Norah Jones, Dean Martin, Colin Hay, Kasey Chambers), ráda rybaří, jezdí na koni a čte. Mezi její nejoblíbenější knihy patří : Jako zabít ptáčka (Harper Lee), Cloudstreet (Tim Winton). Jídlo má nejraději thajské a japonské a k pití si ráda dává francouzské šampaňské, nebo vodku s ledem.

Vdaná byla dvakrát. Poprvé v roce 1992 za rockového zpěváka Irwina Thomase, známého jako Jack Jones ze skupiny Southern Sons, ale manželství jim vydrželo jen do roku 1995. Se svým nynějším manželem Richardem Bellem je od roku 2001 a 7.4.2004 se jim narodil syn Zachary Edison Bell. Dlouho dobu žili v Launcestonu, ale po velkém úspěchu seriálu Packed to the Rafters se přestěhovali do Sydney.


14.12.1964
Levin, Nový Zéland
Rebecca Gibney csfd

Zatracení kriminálníciPeter Allen: Not the Boy Next DoorŠvadlenaThe Killing FieldMentalZvrácená láskaJá jsem tyThe Map ReaderClublandLost and FoundSmall Claims: The ReunionSmall Claims: White WeddingProkletí SalemuSmall ClaimsFinding HopeNeotesaný detektivSabrina, Down UnderVirus 2000Day of the RosesGantry Row 13Kangaroo PalaceKlokan JoeyTrefaHra o štěstíKřižovatka života a smrtiRing of ScorpioŽiju se svým tátouMr. WrongDrsný krajNávrat k RafterovýmUnder the VinesHalifaxová, soudní psychiatrWantedThe CircleWinterPacked to the Rafters


Aktualizace osobnostního profilu Rebecca Gibney: 1.11. 2023 12:15