Laura Smet 40 let


Laura Smet se narodila 15. listopadu 1983 v Paříži dvěma francouzským superhvězdám – herečce Nathalii Baye a herci a zpěvákovi Johnny Hallydayovi. Tento fakt ji předurčoval k umělecké dráze. V roce 1986 její otec nazpíval písničku Laura, která byla věnována právě jí. Již v době dospívání byla zanícenou filmovou fanynkou a zapsala se do hereckého kurzu k slavnému divadelnímu režisérovi Raymondu Acquavivovi.

Vedle herecké profese se Laura Smet věnuje také produkování, režirování a psaní. Od roku 2004 tvořila pár s francouzským spisovatelem Frédéricem Beigbederem. Jejich vztah vydržel tři roky. V současnosti žije s Patricem Maktavem, zpěvákem soutěžícím ve francouzské Star Academy, obdobě celosvětové Superstar.


15.11.1983
Paříž, Île de France, Francie
Laura Smet csfd

La Sainte familleDopisy z frontyImpostureKarbonLa bête curieuseRodinné vinařstvíEdenTiens-toi droiteYves Saint Laurent96 heuresInsoupçonnablePauline et FrançoisDes gens qui passentHranice úsvituNultá hodinaOslněni sluncemStudená krevLe Passager de l'étéDružičkaGillesova ženaŽádostivá tělaLa GarçonneCapitaine MarleauChci mluvit se svým agentem!Tous au FestivalL'envers du désirUrgence Homophobie: De l'amourFaux frèresComment ça va bien!La nuit des Césars


Aktualizace osobnostního profilu Laura Smet: 11.11. 2023 13:06