Leonor Varela 51 let


Leonor Varela se narodila 29.12.1972 v Chile, Santiagu, ve znamení kozoroha. Její matka Leonor Palma je tanečnicí a otec Francisco Varela byl významným vědcem, má tři sourozence, bratry Gabriela, Javiera a sestru Alejandru. Kvůli stěhování z Chile do jiných zemí jako jsou Francie, Německo umí několik jazyků: anglicky, španělsky, francouzsky, italsky. Chodila na školu Ecole de Passage Conservatoire Superieur de Paris.

Při natáčení Kleopatry s filmovým přítelem Billy Zanem, spolu začali chodit, ale vztah trval jen dva roky. Leonor se objevila v časopisech jako jsou Rolling Stone, Cosmopolitan, Maxim. Bohužel však se neobjevila na žadném z českych magazínů.


9.12.1972
Santiago, Chile
Leonor Varela csfd

American CherryKráva, která zpívala píseň budoucnostiMiéntemeTell It Like a WomanAlfaSlon na útěkuDárek od srdceRukojmíVražda v MexikuFandangoRideDeseoNeobyčejný Odd ThomasEl callejónQue pena tu vidaVlčí přízrakBalls Out: Garyho výzvaNeodvratná pomstaAll InclusivePekelná jízdaSleep DealerZpětný pohledGóóól! IIWhere God Left His ShoesProkletí hrobky faraona TutanchamonaAmericanoHlasy nevinnostiDrž hubu!Není to tak vážnéBlade 2Paraíso BTexas RangersKleopatraLes Infortunes de la beautéLes ParasitesBiblické příběhy: JeremiášMuž se železnou maskouInca de OroLe Ciel est à nousPony TrekEl padre CoplillasSmrtonosná zbraňAgenti S.H.I.E.L.D.DallasLidský terčComo ama una mujerHvězdná brána: AtlantidaArrested DevelopmentLéto v sedleTic Tac


Aktualizace osobnostního profilu Leonor Varela: 1.11. 2023 18:33