Colm Feore 65 let


Colm Feore se narodil v Bostonu ve Spojených Státech ve dne 22. 08. 1958. Jeho rodiče několik let žili v Irsku. Přestěhoval do Windsoru v Ontariu, tam kde od dětství vyrostl. Po absolvování školy Ridley College ve Sv. Catharines v Ontariu navštěvoval divadelní školu v Montrealu v Kanadě a University of Windsor ve Windsoru. Mluví plynně francouzsky. Nyní žije s manželkou Donnou Feoreovou a třemi dětmi ve Stratfordu v Ontariu.

Ve Spojených státech hrál hodně filmových rolí v populárních filmech. Hrál ve filmu CHICAGO (2002), RIDDICK, KRONIKA TEMNA (2004), V MOCI ĎÁBLA (2005), VÝMĚNA (2008). Teď přijal roli ve filmovém trháku THOR (2011). Vystupoval také v divadle Broadway jako Cassius s Denzelem Washingtonem (Brutus) ve hře Julius Caesar.


22.8.1958
Boston, Massachusetts, USA
Colm Feore csfd

My Mother's MenSix Days to DieTrigger PointAkilla's EscapeMůj rok se SalingeremSugar DaddyHunter's MoonMimořádný senPotomekAnonGreta - osamělá ženaHigher PowerBon Cop Bad Cop 2Buckout RoadEverfallÚtěk za snemCesta pirátaKing LearKingmakersPainkillersReversionAmazing Spider-Man 2Jack Ryan: V utajeníSloní píseňDonatella VersaceFrench ImmersionThorThe Trotsky24 hodin: VykoupeníGunsJedno jako druhýLe Piège américainServeuses demandéesSix Reasons WhyVálečné hry 2: Kód smrtiVýměnaBásník válkyJudy's Got a GunKilling Zelda SparksMé srdce pohřběte u Wounded KneeTerapie jinakHodnej polda, zlej poldaDohodaHeidiLži mé matkyPřipálený toastV moci ďáblaRiddick: Kronika temnaSmrt na dálniciPolicajti na baterkyV hlavní roli Pancho Villa osobněVýplataChicagoNejhorší obavyOhnisko požáruOtcovy hříchyThe Baroness and the PigTrudeauVdovyHotel


Aktualizace osobnostního profilu Colm Feore: 2.11. 2023 01:59