Rhona Mitra 47 let


"Nevydržím na místě a mí partneři na mě kvůli tomu žárlí. Nechápou, že to, že pořád někde lítám ještě neznamená, že si to tam rozdávám s někým jiným."

Rhona se pak několik let pohybovala po londýnské klubové scéně a postupně ji začalo přitahovat herectví. Po roce stráveném na tříleté herecké škole měla pocit, že víc už umět nepotřebuje a rozhodla se zkusit štěstí na prknech co znamenají svět a v televizi. První větší role se dočkala v britské televizní minisérii "THE MAN WHO MADE HUSBANDS JEALOUS" (1997) a rok nato debutovala i ve filmu dobrodružnou fantasy pro děti KID IN ALADDIN´S PALACE (1998), kde si zahrála Šeherezádu. Po štěcích ve snímcích MONK DAWSON a KRUPIÉR s Clivem Owenem, přišla další trochu výživnější role hradní paní v post-apokalyptickém béčku BEOWULF (1999) s Christopherem "něčím se živit musím" Lambertem.

Téhož roku se její herecká kariéra slibně rozběhla díky účinkování v populárním americkém seriálu pro mládež PARTY OF FIVE, které ji přineslo vedlejší role ve Verhoevenově hororu MUŽ BEZE STÍNU (2000), kde byla znásilněna neviditelným Kevinem Baconem a v krimi SEJMĚTE CARTERA (2000) se Sly Stallonem. Následovaly komedie ALI G INDAHOUSE (2001) a HOLKA NA ROZTRHÁNÍ (2001), thrillery SMRT NA DÁLNICI (2002) a ŽIVOT DAVIDA GALEA (2002) a úspěšné právnické seriály "PRACTICE" a jeho spin-off "BOSTON LEGAL" Davida E. Kelleyho (NEMOCNICE CHICAGO HOPE, ALLY MCBEALOVÁ). Opakovaně také vystoupila v seriálu PLASTICKÁ CHIRURGIE S.R.O..


9.8.1976
Paddington, Londýn, England, Velká Británie
Rhona Mitra csfd

Red SonjaHounds of WarThe Other MePrisoners of ParadiseArchivSkylinesGame Over, Man!The FightHard Target 2LoftSestra v ohroženíReuniting the RubinsSeparation CityStolenUnderworld: Vzpoura LycanůSoudný den23OdstřelovačVlciSmrt na dálniciSpartakusBratři jak se patříŽivot Davida GaleaAli G Indahouse - FilmHolka na roztrháníMuž bez stínuSejměte CarteraBeowulfCalvin v Aladinově paláciKrupiérMonk DawsonLust for GloriousMuž, který vzbuzoval žárlivostSupergirlAgresivní virusPoslední loďProtiúderHvězdná brána: Hluboký vesmír


Aktualizace osobnostního profilu Rhona Mitra: 30.10. 2023 11:38