Michael Lerner (1941 - 2023)


Michael Lerner je americký filmový, televizní a divadelní herec. Narodil se jako potomek rumunských židů. Vyrůstal ve čtvrtích Bensonhurst a Red Hook ve městě New York. Jeho otec George se živil jako rybář a matka Blanche obchodovala se starožitnostmi. Poté, co dokončil Brooklynskou Univerzitu, studoval dva roky na Londýnské akademii muzikálního a hereckého umění.

Michael měří 170 cm a jeho oblíbeným hercem je Edward G. Robinson. Jeho bratr Ken Lerner se také věnuje herectví stejně tak jako jeho synovec Sam a neteř Jenny.


22.6.1941
Brooklyn, New York City, New York, USA
8.4.2023
USA
Michael Lerner csfd

Pervyj OskarFrankenstein's Monster's Monster, FrankensteinThe ShicklesAmerican BredSwitching LanesAshbyFragments from Olympus: The Vision of Nikola Tesla2 Dead 2 KillBrahmin BullsImmigrantSomebody Marry MeSněhurkaAtlasova vzpoura: 1. částCesta venPete Smalls Is DeadSeriózní mužŽivot za časů válkyYonkers JoePostrach Dennis o VánocíchLáska a jiné pohromyNa poslední chvíliPikantní tajemstvíCalcium KidLarcenyPoster Boy101 dalmatinů II: Flíčkova londýnská dobrodružstvíNikdo se nic nedozví29 PalmsDivoké dítěAttention ShoppersVražda na filmovém festivalu v CannesMůj nejoblíbenější marťanParchanti nebo poldové?CelebrityDesperation BoulevardGodzillaKasařiTale of the MummyKosmetička a zvířeVidláciPoslední zůstáváGirl in the CadillacNení cesty zpětVýbušná lovestoryMiliónový šekVraždy v RadiolanduVítejte ve WellvilleÚtěk z AbsolomuAmos & AndrewNewsiesSoudruzi v akciBarton FinkPřichází Satan - ProcitnutíJak umírají mužiManiac Cop 2PodfukářiThe CloserNoci v HarlemuOsm mužů z kola venVibrace


Aktualizace osobnostního profilu Michael Lerner: 10.3. 2024 13:59