Victoria Wicks 65 let


Victoria Wicks je britská herečka známá divákům především pro ztvárnění záporné role kancléřky Kooth v závěrečné epizodě druhé série rodinného akčního drama seriálu WIZARD v. ALIENS /2012-současnost 2014/.

Victoria vystudovala Royal Welsh College of Music and Drama, kde získala cenu Pernod and Bisquit Award pro nejslibnějšího absolventa. Její první prací byla pozice hrající asistentky divadelního manažera na Northampton Rep a poté odešla do Bristol Old Vic v Regent's Parku a následně do Royal Shakespeare Company. V roce 1986 účinkovala Wicks v černé komedii Andyho Hamiltona „Tickets for the Titanic" a poté již působila ve všech šesti sériích zmíněného seriálu Drop the Dead Donkey.

V roce 1996 se Wicks připojuje k divadelní společnosti " Wrestling School". Během působení u této společnosti hrála Wicks ve více než devíti Barkerových hrách jak v Londýně, tak i v Berlíně, Stockholmu, Kodani, Adelaide, Grenoblu nebo v Paříži. V roce 2010 dostala pozvánku do Segal Theatre Center v New Yorku jako host divadla Theatre Minima, oslavující celodenním hraním tvorbu Howarda Barkera.

V romantickém TV dramatu HOLD THE DREAM /1986/ ztvárnila vedlejší postavu Sarah Lowther a v animované krátkometrážní komedii PRINCE CINDERS /1993/ namluvila postavičku princezny Lovelypenny. V romantické komedii WHAT A GIRL WANTS /2003/ účinkovala v roli sekretářky Henryho Dashwooda ztvárněného Colinem Firthem. Působila v britských seriálech MIDSOMER MURDERS /2004-2008 – jako Sarah Stone a Helen Callaghan/, EASTENDERS /2011 – jako Sandra Halliday/, EMERDALE FARM /2009 – jako Mrs Conway/, AGATHA CHRISTIE'S POIROT /2009 – jako Mrs Swinburn/, nebo DOCTORS /2002-2012 – jako Jocasta Rathbone, Jenny Rockman nebo Yvonne Diamond/.


18.4.1959
Chippenham, Wiltshire, England, Velká Británie
Victoria Wicks csfd

Zpátky na nohouThe BrotherHigh RiseKód EnigmyCo ta holka chceBright HairPing PongUdržet senKrálovská rodinaWizards vs. AliensHercule PoirotSherlockKolizeSkinsVraždy v MidsomeruMilenkyPán časuM.I.HighMoje rodinaMighty BooshThe BriefDoctorsDrop the Dead DonkeyBernard's WatchSnapDelta WaveTestament: The Bible in AnimationTichý svědek


Aktualizace osobnostního profilu Victoria Wicks: 6.4. 2024 00:16