Lori Petty 61 let


Lori Petty se narodila 23.3.1963 v Tennessee v USA. Po středoškolských studiích se přestěhovala do New Yorku, kde pracovala jako grafička a přitom se snažila uplatnit jako herečka. To se jí podařilo až v druhé pol. 80. let v Los Angeles. Sehrála několik menších rolí v TV, např. v seriálech THE THORNS (1988, Thornovi), BOOKER (1989) nebo POLICE STORY (Policejní příběh).

Popularitu jí přinesla role baseballové hráčky Kit, která se před koncem války stane spolu se starší vdanou sestrou (Geena Davisová) oporou profesionálního ligového týmu, v retrokomedii VELKÉ VÍTĚZSTVÍ. Ve slibné kariéře pokračovala úlohou sympatické cvičitelky Rae Lindleyové, podílející se na záchraně ohrožené kosatky, v dobrodružném příběhu ZACHRAŇTE WILLYHO!

Objevila se také ve filmech : VOJNA NENÍ KOJNÁ, PANCÉŘOVÁ HOLKA a mihla se v seriálu DR. HOUSE. Naposledy si zahrála v seriálu MISTŘI HRŮZY z roku 2005.


23.3.1963
Chattanooga, Tennessee, USA
Lori Petty csfd

PřeživšíA Deadly LegendFear, Love, and AgoraphobiaDead AwakeHappy Fists ClaudiaChasing 3000Prison Break: The Final BreakLast CallBroken ArrowsRichard IIICryptidKarate DogKořist rokenroluHorrible AccidentMacArthur ParkOhnivá pastRoute 666ClublandThe ArrangementRelax... It's Just SexOkamžik výbuchuPancéřová holkaPolicejní odznakVojna není kojnáPoetic JusticeZachraňte Willyho!Velké vítězstvíBod zlomuCadillac se slevouPerry Mason: Případ muzikálové vraždyPolice Story: Monster ManorBates MotelStanice 11Immoral CompassOrange Is the New BlackTáborový ostrovRobot ChickenDanger & EggsHavaj 5-0Swedish DicksGotham


Aktualizace osobnostního profilu Lori Petty: 11.11. 2023 05:05