Ljuba Krbová 65 let


Narodila se v roce 1958 v Hradci Králové. Po střední škole vystudovala Státní konzervatoř v Praze. Během studia hrála v seriálu ZKOUŠKY Z DOSPĚLOSTI. Za svůj život ztvárnila spoustu rolí ve filmech. Např. ANDĚL S ĎÁBLEM V TĚLE, HOLČIČKY NA ŽIVOT A NA SMRT, EXPERTI, nebo úspěšná pohádka LOTRANDO A ZUBEJDA. Režiséři ji nejčastěji obsazují do seriálů.

Ve volném čase chodí do přírody a také ráda pracuje na zahrádce. Má i jeden neobvyklý koníček. Věnuje se čínským bojovým uměním. V roce 2001 byla 14. na mistrovství světa ve wu-šu.


5.7.1958
Hradec Králové, Československo
Ljuba Krbová csfd

Kluci z horMiluji tě modřeOsudové léto v PrazeŠťastnáProbudím se včeraVánoční hvězdaVy nám taky, šéfe!ExpertiLojzička je čísloJasnovidecStříbrná vůně mrazuNapola: Hitlerova elitaPražské padělkyNekonečná neděleÚtěk do BudínaČeský RobinsonDámě kord nesluší?Dceruška RůžeSpravedlivý BohumilLotrando a ZubejdaHolčičky na život a na smrtVikingové z Bronských vrškůA jsou li tu andělé?Kamarád do deště II - Příběh z BrooklynuRůže z BertramkyDiscopříběh 2Kučírek versus KučírekProč pláčeš, břízo bíláŽebrácká operaChybná diagnózaDcera národaJak chytit krokodýlaKonec starých časůObnovené pátráníPohádka o lidské dušiSpor o bohyniStudentská baladaŠtěstí má jméno JonášO chytrém HonzoviBanditéDlouhý čas nadějePod maskouRecept na milováníAnděl s ďáblem v těleO spící princezně, šípkových růžích a uražené víleTisíc mil pro tatřičkuVětrná setbaHlavní výhraPošťácká pohádkaŠílený kankánKosenie jastrabej lúkyMedailónekOdstřelOtýliina záhadaPohádka o mokrosuchém štěstíAnna proletářkaMůj nezdolný levNěco je ve vzduchuDruhá první dáma


Aktualizace osobnostního profilu Ljuba Krbová: 31.10. 2023 08:04