Zuzana Norisová 45 let


Zuzana Norisová se narodila do znamení vodnáře 24.1.1979 ve slovenských Malackách. Vystudovala hudebně dramatický obor na bratislavské konzervatoři. Po studiu začala hostovat v Divadle Andreje Bagara a Slovenském národním divadle. Okolo roku 2000 odchází do Prahy. Zde získává hlavní ženskou roli v muzikálu Filipa Renče REBELOVÉ. Zuzana nazpívala k tomuto filmu i několik písní, které můžete slyšet na soundtracku.

Zuzka ve svém volnu nejraději tančí a pečuje o svůj byt a kočky. Je taky známá pro svůj extravagantní styl oblékání. Celkově je považována za jednu z nejpřitažlivějších hereček současnosti.


24.1.1979
Malacky, Československo
Zuzana Norisová csfd

Stand upPrvok, Šampón, Tečka a KarelŠťastný nový rok 2: Dobro došliMůj příběhŠťastný nový rokPrázdniny: Vánoční dobrodružstvíManžel na hodinuHodinový manželTři bratřiBella MiaTak fajnJánošík - Pravdivá historieBoží pole  s. r. o.Milenci a vraziRebelovéVoľnomyšlienkárKovladov darPrechádzky operetou - Môj pradedo bol Luxemburg...Súdny deňTanečníDruhá šancaPrázdninyKuchyňaMilenkyDoktor MartinVinařiDr. EmaŽivot a doba soudce A. K.Pravdivé príbehy s Katkou BrychtovouBouřlivé vínoHoď svišťomDokonalý svět


Aktualizace osobnostního profilu Zuzana Norisová: 30.10. 2023 23:29