Katherine Heigl 45 let


Katherine Marie Heigl vykoukla na svět 24. listopadu roku 1978. Se svými rodiči a sourozenci (John a Meg) se přestěhovala do Nové Kanady. Když byla malá, ze všeho na světě se nejvíc těšila na Vánoce. Se zápalem vyráběla pro celou rodinu dárky a užívala si vánoční pohodu. Ovšem v 8 letech ji potkala těžká osudová rána. Její patnáctiletý bratr měl autonehodu a zranění mozku nakonec podlehl.

Během několika let si zahrála v různých televizních show a vystrašila nás v hororu BIG BUSTER. Největší role na ni ovšem teprve čekala. V roce 1999 zamířil na televizní obrazovky seriál ROSWELL a Katherine se téměř přes noc stala mediální hvězdou. Nyní pracuje na seriálu CHIRURGOVÉ, kde hraje mladou stážistku „Izzie“ a taky se můžeme těšit na její další filmovou roli. Ve filmu ZBOUCHNUTÁ si zahraje (jak už název napovídá) těhotnou televizní zpravodajku.


24.11.1978
Washington, District of Columbia, USA
Katherine Heigl csfd

Fear of RainUnforgettableVelká oříšková loupež 2Jenny se vdáváVšude dobře, doma pekloJackie & RyanVelká oříšková loupežVelká svatbaSlečna nebezpečnኝastný Nový rokPod jednou střechouVrahouniChceš mě, chci tě27 šatůCome Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private PracticeGrey's Anatomy: Every Moment CountsZbouchnutáCaffeineZyzzyx RoadBláznivá olympiádaRomy and Michele: In the BeginningSide EffectsSlib věčné láskyCritical AssemblyDescendantLáska přichází zvolnaNesmrtelné zloVegas DickVítr v srdciValentine100 sladkých holekBouřeBug BusterChuckyho nevěstaPrinc Valiant: Boj o ExcaliburStand-insWish Upon a StarPřepadení 2: Temné územíMůj táta hrdinaKing of the HillTéto nociCesta svatojánských mušekChirurgovéKravaťáci


Aktualizace osobnostního profilu Katherine Heigl: 1.11. 2023 15:51