Ryan Reynolds 47 let


Ryan Rodney Reynolds se narodil 23. října ve Vancouveru v rodině Tammy Reynoldsové - prodavačky a Jimyho Reynoldse - velkoobchodce. Byl nejmladším ze 4 bratrů, jeden z nich je současným Vancouverským strážníkem. Jeho otec též chvíli pracoval na policii. Ryan maturoval na Kitsilianské střední škole ve Vancouveru v roce 1994, následně určitý čas navštěvoval univerzitu v Richmondu.

V roce 2004 získal roli v 3. dílu série Blade. Film ale propadl. Roku 2005 se představil ve filmu 3:15 zemřeš..

Od roku 2002 do roku 2007 byl zamilován do zpěvačky Alanis Morissette, v roce 2004 se dokonce zasnoubili. Svoji píseň "EVERYTHING" věnovala jemu. Začali spolu žít v Ottawě. Až do roku 2006 nezažili žádnou větší hádku. Téhož roku vyšel v časopisu People, že jejich vztah upadá. Tuto zprávu Alanis v jednom rozhovoru zamítla se sdělením, že nemají důvod proč se rozcházet. 3. 2. 2007 se pár v dobrém rozešel, Alanis a Ryan Reynolds nadále zůstávají více než blízkými přáteli.

Ryan Reynolds má "drahý koníček" - choppery. Vlastní dva: Harley-Davidson Springer Softail a Confederate Hellcat.


23.10.1976
Vancouver, British Columbia, Kanada
Ryan Reynolds csfd

Everday Parenting TipsClueDeadpool 3Imaginární přáteléTruth in AdvertisingGhostedBullet TrainProjekt AdamSpiritedFree GuyRed NoticeZabijákova žena & bodyguardCroodsovi: Nový věk6 underground: Tajné operacePokémon: Detektiv PikachuRychle a zběsile: Hobbs a ShawDeadpool 2Once Upon A DeadpoolZabiják & bodyguardŽivotCriminal: V hlavě zločinceDeadpoolDáma ve zlatémHazardní hráčiNesmrtelnýHlasyThe CaptiveVšechny cesty vedou do hrobuCroodsoviR.I.P.D. - URNA: Útvar Rozhodně Neživých AgentůTurboMéďaNepřítel pod ochranouGreen LanternV cizí kůžiPohřben zaživaNávrhPapírový hrdinaX-Men Origins: WolverineZábavný parkSvětlušky v zahraděTeorie chaosuUrčitě, možnáDevítkySejmi eso3:15 zemřešHele kámo, kdo tu vaří?Miluji tě k sežráníŠkola životaBlade: TrinityZahulíme, uvidímeDokud nás smrt nerozdělíNeprůstřelný plánSexy pártySupersvůdníci 2Finder's FeeBig Monster on CampusWe All Fall DownBrzy to přijdeČmuchalky


Aktualizace osobnostního profilu Ryan Reynolds: 18.12. 2023 00:36