Lucie Vondráčková 44 let


Lucie Vondráčková se narodila v Praze. Matka je textařka a doktorka filozofie, otec Jiří se zkoušel prosadit jako zpěvák a herec. Vystudovala hudebně-dramatický obor na pražské konzervatoři a v r. 2006 získala na FF UK (obor kulturologie) titul PhDr.

Zajímavou hereckou kreaci předvedla také v televizním filmu Dušana Kleina Ta třetí, kde si zahrála s Vladimírem Dlouhým a Ilonou Svobodovou. Nejvíc asi uvízla všem v paměti její postava sympatické snowboarďačky v diváckém hitu Karla Janáka Snowboarďáci.

V r. 1993 vydala také své první hudební album „Marmeláda“. Vedle herectví se věnuje i dabingu a rozhlasu, za což v r. 2011 získala ocenění Neviditelný herec.


8.3.1980
Praha, Československo
Lucie Vondráčková csfd

HovnaysPartiePrincezna na hráškuBůh nepřítelMy Wacko ParentsDědictví pod psaLéto s gentlemanemThe Perfect KissDecibely láskyBabovřesky 3Babovřesky 2BabovřeskyLabyrintRodinkaBathoryMr. JohnsonSetkání v Praze, s vraždouV hlavní roliKvaskaPoslední kouzloPoslední prázdninyNepovedený kouzelníkUmění milovatIn nomine PatrisKřesadloModrý MauritiusPost CoitumSnowboarďáciKrálovství hříchůMalvínaBáječná showKožené slunceKrálovský slibO víle ArnoštceTa třetíNa zámkuKouzelný šípŠmankote, babičko, čaruj!Nejasná zpráva o konci světaTu žijú levyHrad z pískuNebeský pláčOhnivé jaroPatnácté létoCísařovy nové šatyJenny Marx, la femme du diableKrálovství květinVikingové z Bronských vrškůSněhurkaO mě se nebojSpecialistéKapitán ExnerRodinkaTrapasy


Aktualizace osobnostního profilu Lucie Vondráčková: 8.3. 2024 09:48