Gordon Michael Woolvett 53 let


Gordon Michael Woolvett se narodil 12. června 1970 v Hamiltonu v kanadském Ontariu. Začal hrát již ve 12 letech, chodil do Theatre Aquarium, odkud už pár dobrých televizních či filmových herců vzešlo. Má staršího bratra Jaimze, který je také herec. Gordon je ženatý a má jedno dítě.

Gordon si také zahrál v několika filmech či seriálech. Nejznámější je určitě postava Seamuse Harpera v seriálu ANDROMEDA. Sci-fi okusil už o pár let dříve, když se objevil v jiném seriálu s názvem DEEPWATER BLACK. Za zmínku stojí i film PRINCES IN EXILE, kde ztvárnil postavu s rakovinou. Za tento film byl i nominovám na cenu Gemini.


12.6.1970
Hamilton, Ontario, Kanada
Gordon Michael Woolvett csfd

Down HereŽena v utajeníVšechno jde do hájeNezdolné městoThe HighwaymanNejhorší zradaChuckyho nevěstaClutchIntrikánkaLedMy Date with the President's DaughterShadow BuilderElvis Meets NixonPeacekeepersSlíbit modré z nebeThe Legend of Gator FaceUnesli mi ženuRudeRodinné fotografieX-RatedBordertown CafeNejstarší družička na světěPrincové v exilu9BOdplataJoshua a jeho životThe ArrangementiZombieJak přežít rozvodLovci duchůHlídkaAndromedaZóna soumraku


Aktualizace osobnostního profilu Gordon Michael Woolvett: 10.4. 2024 22:06