Katherine Ryan 40 let


Jsou zhruba dva aspekty, které spojují vesměs každé veřejné vystoupení Katherine Ryan, neboť je protagonistka nikdy nezapomene zmínit – její nebritský původ a skutečnost, že je svobodnou matkou.

Přesto ji tehdejší partner k velkému kroku přemluvil s tím, že v Británii může její kariéra komičky jenom kvést. To se skutečně potvrdilo, a Katherine nyní v Anglii žije sama s dcerkou Violet – velkou fanynkou Jimmyho Carra – poté, co svého nevěrného přítele brzy po jejím narození opustila.

Kromě toho, že ráda srovnává kanadskou a anglickou realitu, se Katherine Ryan s oblibou strefuje také do různých celebrit, od Taylor Swift po Billa Cosbyho, pročež se vypracovala ve stálici populární panelové show Mock the Week, a ze stejného důvodu si řekla rovněž o přirovnání k legendární Joan Rivers.

Svůj debut v televizi si Ryan odbyla v jiném oblíbeném pořadu 8 Out of 10 Cats roku 2012 a později se mihla i v LeBlancově sitcomu Episodes. Jinak je nicméně zejména úspěšnou stand-up komičkou a v průběhu roku 2016 objíždí celou Velkou Británii se svým prvním velkým turné s názvem Kathbum.


30.6.1983
Sarnia, Ontario, Kanada
Katherine Ryan csfd

Katherine Ryan in TroubleFrankie Boyle's Referendum AutopsyThe Boyle Variety PerformanceRomantic GetawayHraběnkaKathy Burke's All WomanThe RanganationBobby & Harriet Get MarriedThe Fake News ShowMaskovaný kocourThe Big Fat Quiz of EverythingBadultsCount Arthur StrongEpizodyThe Last LegSex: Jak to rozbalitKdo myslíš, že jsi?Jen další imigrantTravel Man: 48 Hours in...Very British ProblemsGreatest Stand Up ComediansBackstage with Katherine RyanBig Fat Quiz of the YearLouis Theroux Interviews...The Big Fat Quiz of the YearQuestion TeamReady to MingleReady to Mingle: No FilterThe Big Fat Quiz of EverythingŠperkařské hvězdyThe WheelHypotheticalKatherine Ryan: Oslnivý třpytThe Rob Rinder VerdictRoast BattleRomesh's Look Back to the FutureVyřešenoFrankie Boyle's New World OrderParenting for IdiotsYour Face Or Mine?It's Not Me, It's YouBring the NoiseJack Dee's HelpDesk


Aktualizace osobnostního profilu Katherine Ryan: 28.2. 2024 08:34