Melissa George 47 let


Australská herečka Melissa Suzanne George se narodila v Perthu a má tři sourozence - dvě sestry Marnie a Kate a bratra Bretta. Od dětství ji bavilo tancování. V 7 letech se začala zajímat o jazz a chodila na balet. Její vášeň pro tanec ale později vystřídal úplně jiný druh sportu se kterým dokonce slavila nemalé úspěchy. Řeč je o kolečkových bruslích a na mistrovství Austrálie v letech 1989-1990 vyhrála bronzovou medaili. O rok později se jí podařilo získat stříbro na světovém šampionátu juniorů. Ke vzdělání nijak zvlášť netíhla. Studovala sice střední školu Warwick Senior, ale v 16 z ní odešla.

Pořád to ale nebyla vysněná hlavní role. Dočkala se jí v remaku hororu 3:15 ZEMŘEŠ, kde ztvárnila manželku Ryana Reynoldse. Jedním z jejích posledních filmů je 30 DNÍ DLOUHÁ NOC, kde se spolu s Joshem Hartnettem snaží přežít na Aljašce a likviduje přitom krvežíznivé upíry. Melissa je od září roku 2000 šťastně vdaná. Jejím manželem je Claudio Dabed, který pochází z exotické Chile a s nímž se seznámila během dovolené na Bali. Kamarádí se s herečkou Rachel Blanchard.


6.8.1976
Perth, Western Australia, Austrálie
Melissa George csfd

De son vivantDon’t GoThe Butterfly TreeDangerous LiaisonsDaň za svědomíGothicaBetween UsNení kam utéctPytel kostíDalší šanceSwinging with the FinkelsTriangleU.S. AttorneyUnesená30 dní dlouhá nocMusic WithinRovnice smrtiBrazilský masakr3:15 zemřešHome and Away: RomancesHra s nevěrouKašlu na láskuL.A. ConfidentialLost in OzLincolnská středníMulholland DriveNew Port SouthAngličanHollyweirdSmrtihlavFablePobřeží moskytůEddyBad MothersStar Trek: DiscoveryThe FirstTlukot srdcíFackaDobrá manželka


Aktualizace osobnostního profilu Melissa George: 1.11. 2023 02:16