Otakar Petřina 39 let


Bubeník kapely Chinaski, vystupuje také jako raper Marpo a je zakladatelem česko-amerického uskupení Troublegang.

V roce 2005 Gipsy z kapely Syndrom Snopp vyprodukoval Marpovi debutovou desku Původ umění, na které hostovali např.: Outhere z New Jersey, Gipsy, Hugo Toxxx nebo MC Wohnout. Po vydání debutu se zúčastnil rap battlů RAP FIGHT VOL. 1 a Whos The King Final Rap Fight které oba vyhrál. V roce 2006 vydává druhé album Marpokalypsa kde hostují MC Wohnout, Gipsy a DZK. Ve stejný rok vyhrává hudební ceny Óčka v kategorii hip-hop. Na jaře roku 2007 podepsal smlouvu s vydavatelstvím Universal Music Group pod kterým na podzim vydává desku Rapstar.

Na začátku roku 2009 se stal stálým členem skupiny Chinaski, kde nahradil za bicími  zesnulého bubeníka Pavla Grohmana. S kapelou natočil nové album Není na co čekat, za které Chinaski získali zlatou desku. V dubnu 2010 vydal další desku s názvem Knockout. Nahrávala se na Floridě v Tampě a Spring Hills. Desku měl na starosti jako hlavní producent LA The Craftzman. Singl Já sám a moje druhý já se umístil jako jediný z CZ Rapu na 1. místě v hitparádě T-Music. Podruhé vyhrává hudební ceny Óčka v kategorii Hip-Hop za rok 2010.

V roce 2012 vydal spolu s MC Wohnoutem dlouho očekávané 352EP. 30 září 2013 vychází páté studiové album s názvem R!OT následováno komplet vyprodaným turné. Marpo zároveň zakládá CZ/US uskupení Troublegang který zfanatizuje velká část rapového publika. V roce 2014 vyprodal největší klub v ČR Sasazu.


29.1.1985
Praha, Československo
Otakar Petřina csfd

Chinaski: Každej ví kulovýObraz doby 5: Chalan vs. mužChinaski: G2 Acoustic StageTroubleGang - Náš příběhChinaski - 26 největších hříchůChinaski: Když Chinaski, tak naživoLenny x Marpo: KlenotyLenny x Marpo: EasyMarpo - Zavři hubu 3Marpo - ŘekaMarpo - Synové AnarchieMarpo feat. IronKap & WHNT - Conor McGregorMarpo feat. Lenny - KruhMarpo – Motel 6AK feat. Marpo - Den č. 1 RMXIronKap feat. Marpo & Renne Dang - Klid před bouříMarpo - Už nikdyMarpo feat. Rytmus: Podle sebeIronKap - PhoenixIronKap - Dokud svítí feat. Marpo, WohnoutIronKap - Lepší Dny feat. Hard TargetIronKap - Z popela feat. Fosco Alma & MarpoMarpo feat. Hard Target: EmmaMarpo feat. Hard Target: S náma x Proti námMarpo: Náš HoodPSH: Já to řikalMarpo feat. Gemstar: MomentMarpo feat. Hard Target: Celej BlokkMarpo: PravidlaMarpo: Tak kdoMarpo: Zavři hubu Pt.2Chinaski - EntentýkyIronKap - KruhMarpo & Wohnout: ZvedámMarpo feat. Ironkap - MaximumMarpo: Zavři hubuMarpo & Full Blooded Mutt: Šáhnu na tvůj světChinaski - KérkaChinaski - ŠatnaMarpo feat. Karolína Majerníková: Zahnaná do koutaMarpo: Já sám a moje druhý jáMarpo: KnockoutMarpo feat. Hard Target, Chief: Lets GoMarpo: Nech to běžetMarpo: Jděte mi z cestyMarpo: JsemChinaski 20 let v sítiPOP COOLT Powered by KinoboxČeský Slavík 2023Hype-CastMagic ShowCo Čech, to politik!Hudební ceny ŽebříkRed CardFair Play Thinker podcastKarlos ShowMr. Kubelík ShowDoupě Mekyho ŽbirkyON AIRVyklopTo


Aktualizace osobnostního profilu Otakar Petřina: 18.3. 2024 13:21