Jay Underwood 55 let


Jay Underwood se narodil 1. října roku 1968. Ve svých patnácti letech navštěvoval na jeden rok školu Moreau Catholic High School (Hayward v Kalifornii). Oženil se s Julií Underwood a má tři děti.

Jelikož je Jay nábožensky založený, pracoval dlouhou dobu v Calvary Bible Church v Burbanku (Kalifornie) jako nižší střední pastor od srpna 2005 do června 2007. Nyní je plnohodnotný pastor v First Baptist Church (Weaverville, California).


1.10.1968
Minneapolis, Minnesota, USA
Jay Underwood csfd

The Man from NowhereSurge of DawnSurge of Power: Revenge of the SequelNo Greater LoveMladý Indiana Jones: Tajemství bluesRande s celebritou44 minut: Přestřelka v severním HollywooduCesta ke spáseLegend of the Candy CaneGirls' Room, ThePodzimní premiéraDead DogsMladý Indiana Jones: Příběhy nevinnostiPříběh Sonnyho a CherValerie FlakeFatal AffairPossumsOpravář na všechnoSestřičkaDark Mist, TheHvězdná výpravaA Reason to BelieveSleepstalkerBáječná loterieFantastická čtyřkaUkradené štěstíWyatt Earp: Return to TombstoneStill Not Quite HumanVražda bez motivuSon of Darkness: To Die for IIBlind FaithDetektiv KidNot Quite Human IIStrýček BuckThe Invisible KidDay My Kid Went Punk, TheSkoročlověkZaslíbená zeměChlapec, který uměl létatKvět pouštěZázrakyPhillyAkta XPohotovostStar Trek: Vesmírná loď VoyagerZápadní křídloMiléniumTo je vražda, napsalaMladý Indiana Jones


Aktualizace osobnostního profilu Jay Underwood: 22.2. 2024 01:54