January Jones 46 let


January Jones je v České republice známá především ze dvou režijních počinů Richarda Curtise - LÁSKA NEBESKÁ (Jeannie) a PIRÁTI NA VLNÁCH (Elenore).

Momentálně vystupuje v roli Betty Draperové, matky a ženy v domácnosti, v původním seriálu stanice AMC "MAD MEN". Za tuto roli byla v roce 2009 nominována na Zlatý Globus pro nejlepší herečku v televizním seriálu - kategorie drama. Již dříve v průběhu své kariéry získala za své role několik ocenění.

January Jonesová je známá nejen díky svým hereckým výkonům, ale i kvůli svému vzhledu (v roce 2002 se objevila na 82. místě žebříčku nejpřitažlivějším žen podle časopisu Maxim), hvězdným známostem (mimo jiné Ashton Kutcher) a také aktivitám v neziskových organizacích (např. Oceana, zasazující se za ochranu žraloků).


5.1.1978
Sioux Falls, South Dakota, USA
January Jones csfd

God Is a BulletGood KillSweetwaterNeznámýVendetaX-Men: První třídaPiráti na vlnáchNávrat na vrcholSwedish AutoTři pohřbyHříšný tanec 2Slib věčné láskyKurs sebeovládáníLáska nebeskáPrci, prci, prcičky 3: SvatbaHollywood, HollywoodKletbaBanditiSkleněný důmSororityZuřivostNa tenkém leděPolitikPoslední chlap na ZemiReturn of the MacŠílenci z Manhattanu


Aktualizace osobnostního profilu January Jones: 5.11. 2023 04:56