Renée Estevez 57 let


Reneé Pilar Eestevez se narodila v New Yorku, 2.dubna 1967 a je dcerou výtvarné umělkyně Janet Sheen (rozené Templeton) a herce Martina Sheena. Její tři bratři jsou také herci: Emilio Estevez, Ramon Estevez Jr. a Charlie Sheen. Její manžel, Jason Thomas Federico, je profesionálním golfovým hráčem. Ve svazku manželském jsou od roku 1997.

Pro diváky bude známější účinkováním v seriálu THE WEST WING. Objevila se v téměř 43 dílech jako Nancy, sekretářka prezidenta Josiah Bartleta, kterého hrál její otec Martin Sheen. Hrála též v portrétních rolích jak v bratrových tak v otcových filmech. Je známa taky pro ztvárnění postavy Molly Nagle v kultovním snímku SLEEPAWAY CAMP II:UNHAPPY CAMPERS. Je bývalou švagrovou Denise Richards.


2.4.1967
New York City, New York, USA
Renée Estevez csfd

PouťMilost moraNekonečná pařbaOut of These RoomsSleepaway Camp IV: The SurvivorZeptejte se CindyBouřeNapiš si svou smrtNávrat Addamsovy rodinyOhrožené městoPoldaAndělé naděje: Příběh Dorothy DayDomácí válkyLoose WomenNespoutaná divočinaEndangeredGood Girls Don'tKonečná spravedlnostNebezpečná hraPapírová srdceDotknout se a zemřítSpolubydlícíMrtvé tichoPravděpodobně vinenMěsíc 44Forbidden SunNarušitelOznačeni k zabitíNavěky svoji?Smrtící atrakceTábor Sleepaway 2Pokoj v podkrovíBabies Having BabiesShattered SpiritsZápadní křídloJAG


Aktualizace osobnostního profilu Renée Estevez: 29.2. 2024 17:56