Scott Paulin 74 let


Scott Paulin je americký herec a televizní režisér narozený ve Steubenvillu v Ohiu. Paulin absolvoval v roce 1971 univerzitu Pomona College v Claremontu v Kalifornii se zaměřením na vládní legislativu.

Se svou ženou Wendy Phillips jsou sezdaní od roku 1981 a mají spolu dceru Jenny Dare Paulin. Seznámila je jeho budoucí tchýně Jean Shelton, která provozovala hereckou školu v San Franciscu. Je zeťem herce Wendella K. Phillipse. Spolu se svou ženou hráli manžele v mini-seriálu A YEAR IN THE LIFE /1986/.

V současné době produkuje a hraje ve svém divadle The 2nd Story Theater a učí ve studiu The Loft Studio v La Brea v Los Angeles. Režíroval divadelní hry „27 Wagons Full of Cotton", „Welcome to the Moon" a „The One-Armed Man". V divadle Odyssey Theater v Los Angeles v roce 2005, režíroval hru Nicholase Kazana „A Good Soldier".


13.2.1950
Steubenville, Ohio, USA
Scott Paulin csfd

ÚtočištěNamaste BitchesD.C.SheenaDawsonův světNa život a na smrtSíťV.I.P.Beverly Hills 90210OrleansOchráncePicket FencesPředčasné vydáníMelrose PlaceZprávy z New YorkuHorký vítr z jihuZapadákovBulletfacePříběhy ze starých časůIntervention, TheJane Doeová: Jak vyhodit šéfaNebezpečný letWays of the FleshInfectionThe Extreme TeamJmenuji se SamZeptejte se mých dětíMy Little AssassinKlonovánSweet DreamsKansasHazardní hráčMacShayne: Kdo se směje naposledFull EclipseNick's GameRytířiZákeřnostNejvyšší poctaVražedný lékWhite Hot: The Mysterious Murder of Thelma ToddAppearancesCaptain AmericaGrim Prairie Tales: Hit the Trail... to TerrorZesil to!From Hollywood to DeadwoodThe Revenge of Al CaponeTurner a HoochZoufalá láskaDesert Rats


Aktualizace osobnostního profilu Scott Paulin: 30.10. 2023 23:55