Anastacia 55 let


Americká popová zpěvačka, textařka a umělkyně Anastacia celým jménem Anastacia Lyn Newton se narodila 17. září 1968 v Chicagu. Otec Anastacie Robert Newkirk byl zpěvák a matka Diane Hurley byla herečka v Broadwayském hudebním divadle. Rodina se přestěhovala do New Yorku, když byla ještě malé dítě, tam se zapsala na uměleckou dětskou školu na Mannhatanu.

V lednu 2003 jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Ihned začala s léčbou této nemoci, a aby se ženy měly možnost více o této chorobě dozvědět, založila nadaci pro ženy na výzkum rakoviny prsu. O deset let později ji tuto nemoc diagnostikovali lékaři znovu, zpěvačka zrušila své evropské turné.

Do nahrávacího studia vešla už na konci roku 2003, kdy se rozhodla pro nahrání své třetí desky nazvané prostě Anastacia. Album vyšlo již v roce 2004 a hned se stalo obrovským hitem stejně jako jeho titulní píseň.

Anastacia má dva sourozence, starší sestru Shawn a mladšího bratra Briana. V roce 2007 se v Mexiku provdala za svého bodyguarda Wayne Newtona.


17.9.1968
Chicago, Illinois, USA
Anastacia csfd

American NightAll You Can DreamPanelákSymphonic ShowAlly McBealováFrench and SaundersKünstler, die die Welt bewegtenNew Pop Festival - Das SpecialAnastacia: Live at Last95.8 Capital FM's Party in the Park for the Prince's Trust 2004Hvězdy pop music proti AIDSI Love the '80sElton John: Greatest HitsParty in the Park 2001Pavarotti & Friends for AfghanistanAnastacia: American NightAnastacia - Caught In The MiddleAnastacia - Take This ChanceAnastacia - Starring At the SunAnastacia - Stupid Little ThingsAnastacia - Heavy on My HeartAnastacia - Pieces of a DreamAnastacia - Left Outside AloneAnastacia - Sick and TiredAnastacia - Welcome to My TruthAnastacia: The Video CollectionAnastacia - One Day in Your LifeAnastacia - Paid My DuesConcert for DianaSchlagerbooom Open Air - Die Stadionshow in ÖsterreichStarnacht aus der WachauDonauinselfest LiveSunday BrunchThe 5 O'Clock ShowLive from Studio FiveMTV Europe Music Awards 2008La azotea de WyomingThe X Factor4PopThe Kennedy Center Honors: A Celebration of the Performing ArtsDivas: Las VegasNobel Peace Prize ConcertRI:SERoyal Variety Performance 2002, TheSunriseFriday Night with Jonathan RossLorraineNobel Peace Prize ConcertStar AcademyGPTVThe Late Late Show with Craig KilbornFørst & sistTapis rougeTout le monde en parleCorazón de...Continuarà...La fureur du samediHoward Stern


Aktualizace osobnostního profilu Anastacia: 16.10. 2023 20:07