Gigi Rice 59 let


Americká herečka celým jménem Georgeanne Marie Rice se narodila 13. března 1965 v Columbusu v Ohiu. Vyrůstala v Columbusu. Chodila na The Ohio State University, kterou ukončila s bakalářským titulem Bachelor of Fine Arts se zaměřením a specializací na divadlo. Po jejím absolvování hrála v Jupiter Theater. Na podzim roku 1984 se objevila v roli slečny Adelaide muzikálu Guys and Dolls. Začíná působit na divadle, ale i v televizi.

V roce 1991 se dostává do povědomí diváků díky seriálu Harry a Hendersonovi. Zahrála si roli Samanthy Glick v osmnácti epizodách. Další úspěch nalézá v roce 1992, kdy získává roli Lavonne Overton v sedmnácti epizodách seriálu Delta. Skutečný zvrat nastává v roce 1993, kdy získává roli Carly Watkins v seriálu The John Larroquette Show. Objevuje se ve všech 84. epizodách kromě jediné, až do konce seriálu v roce 1996. Ve čtyřech epizodách si s ní zahraje i její manžel Ted McGinley. Nebude to však naposled co si spolu zahrají v několika dalších projektech.

V roce 1996 si zahrála hlavní roli v televizním filmu Smrtící síť. Hrála Terri Lawrence. Jejího manžela Petera si zahrál její manžel Ted McGinley. Společně se objevili ještě ve filmu Havárie letu 323 (2004), Hope & Faith (2005), The Storm Awaits (2007) a See Dad Run (2013).

Objevila se v seriálech jako jsou: Frasier, Will a Grace, Možná už zítra, Las Vegas: Kasino, Dva a půl chlapa, Closer nebo Mentalista. Co se týče filmů má na kontě: Noc v Roxbury (1998), Policajtem proti své vůli (2005) nebo Imigranti (2009).


13.3.1965
Columbus, Ohio, USA
Gigi Rice csfd

Courting Mom and DadChristmas ReservationsBottle GirlDoktorka k nakousnutíMajákMission AirBad GirlsAnd They're OffAshley's AshesImigrantiMcBride: Doktor je mrtvý, vážně mrtvýPolicajtem proti své vůliHavárie letu 323It's All About YouPartnersZlá předtuchaNoc v RoxburySmrtící síťA Gift from HeavenDeadly Family SecretsMr. WriteNebezpečná hraK-9Dvanáctá vraždaThe United States of AlZáchranáři L. A.No TomorrowArmy WivesMalibu CountryTáta to zvládneKriminálka Las VegasPosel ztracených dušíMentalistaNové trable staré ChristineOdložené případyZa svitu měsíceDva a půl chlapaPlastická chirurgie s. r. o.Uzavřený případHlava rodinyStones, The


Aktualizace osobnostního profilu Gigi Rice: 25.2. 2024 09:03