Adrian Lester 55 let


Adrian Lester je britský herec, který se narodil 14. srpna 1968 v Birminghamu. Narodil se Jamajským rodičům. Jako desetiletý začal vystupovat v pěveckém sboru. Poté začal hrát v divadle Birmingham Youth Theatre. Učil se na Royal Academy of Dramatic Arts v Londýně. Je ženatý. Vzal si herečku Lolitu Chakrabarti. Žijí v jihovýchodním Londýně se svými dvěma dcerami - Lilou and Jasmine.

Lester se objevil ve filmu MARNÁ LÁSKY SNAHA - adaptaci hry Williama Shakespearea. Za svůj výkon získal nominaci na cenu British Independent Film Awards. Dále hrál v muzikálu COMPANY a několik dalších menších rolí v mnoha filmech.

Roku 2005 měl Lester významnou roli v politickém dramatu THE GHOST SQUAD. Točil I pár scén pro film Spider-Man 3, ve finální verzi však byly jeho scény vystřiženy, proto jste ho mohli vidět pouze v traileru.


14.8.1968
Birmingham, England, Velká Británie
Adrian Lester csfd

The Penitent - A Rational ManRomeo & JulietMarie, královna skotskáBreakable YouOstrovní přízrakyPřípad číslo 39Sleep with MeSoudný denStarting Out in the EveningBeyondJak se Vám líbíScény z partnerského životaDen potéLa Tragédie d'HamletNečistá hraDustBestIásón a argonautiMarná lásky snahaMožná, miláčkuStorm DamageVášnivá salsaBarvy mociLes Soeurs SoleilZpívání na střešeCompanyKrátká romanceDotknout se a zemřítNevyhlášená válkaTrigger PointInscenaceLifeThe RookTraumaRiviéraBlízký neznámýLondon Spy


Aktualizace osobnostního profilu Adrian Lester: 5.11. 2023 01:28