Alexandra Vandernoot 58 let


Alexandra se narodila 16. září 1965 v Bruselu. Vyrůstala v umělecké rodině (její otec byl dirigent a matka baletka) a sama se brzy rozhodla pro hereckou kariéru. Po klasickém vzdělání nastoupila v Bruselu na konzervatoř, kterou v roce 1985 úspěšně dokončila. V tom samém roce debutovala ve filmu BABEL OPÉRA, který režíroval André Delvaux.

Od roku 2005 hraje Carlu Rubens ve stejnojmeném TV seriálu, který i sama produkuje. V roce 2007 ztvárnila roli inženýrky v mini-seriálu NÁRAZOVÉ VLNY (Ondes de choc). Příběh vypráví o nehodě v chemické továrně. Tento příběh je často srovnáván s katastrofou chemické továrny AZF, která explodovala dne 21. září 2001 v Toulouse ve Francii a u které nebyla dodnes zcela objasněna příčina exploze. V roce 2008 si spolu s komikem Jean-Marie Begardem zahrála v televizním filmu TÁTA POD STROMEČEK (Un Vrai Papa Noël).

Alexandra žije s režisérem Bernardem Uzanem, se kterým má dvě děti.


19.9.1965
Brusel, Belgie
Alexandra Vandernoot csfd

Záhada z Hyerských ostrovůCher trésorUne cible dans le dosSans rancune !Táta pod stromečekKorunní princOperace Rainbow WarriorKarla Rubensová - Dítě jako rukojmíLe Prix de l'honneurGangsteřiHopUn mois à nousCharmant garçonKOndoMEDIEUn homme à défendreLa femme de mon mariSabotage!Toutes les femmes sont des déessesAnge tombé du ciel, L'Le monde à l'enversBlbec k večeřiLe bal masquéPeur blancheCri du silence, LeFille des nuages, LaUne patronne de charmeAdrien Lesage: Un week-end en BourgogneJaguárLucky PunchUne fille à papasUne mère en colèreAdrien Lesage: Ma fille est impossibleKrev lovceUne petite fille particulièrePoslední kartaReady to WearZbraň poslední zkázyKila navícComme un bateau, la mer en moinsLe SouperStrangersModré sešitySecrets professionnels du Dr Apfelglück, LesDilemmaVražedný trojúhelníkLes exploits d'un jeune Don JuanMaškaraBabel opéra, ou la répétition de Don Juan de Wolfgang Amadeus MozartBellefondIci tout commenceMon angeRodinný podnikCrimes parfaits


Aktualizace osobnostního profilu Alexandra Vandernoot: 31.10. 2023 23:52