Jacob Tremblay 17 let


Tremblay se narodil ve Vancouveru, v Britské Kolumbii 5. října, 2006. Byl vychován v blízkém městě, Langley. Chodil na Gordon Greenwood Elementary na základní školu. Jeho otec, Jason Tremblay, je policejní detektiv a jeho matka, Christina Candia Tremblay, je hospodyňkou. Tremblayova starší sestra Emma a mladší sestra Erica, pracují taktéž jako filmoví herci.

Tremblay ztvárnil Jacka Newsoma v uznávaném a oceňovaném filmu Room, kde je spolu-hvězdou s Brie Larson. Snímek, režírován Lenny Abrahamsonem, měl premiéru 4. září 2015 na Filmovém festivalu Telluride a šel do kin v říjnu 2015 přes A24 Films. Za svůj výkon byl nominován na SAG Award v kategorii Vynikající mužský výkon ve vedlejší roli, čímž se stal druhým nejmladším umělcem nominovaným na tuto cenu.


5.10.2006
Vancouver, British Columbia, Kanada
Jacob Tremblay csfd

WildwoodThe Life of ChuckCold CopyMalá mořská vílaQueen of BonesThe KidThe Toxic AvengerTátův drakLucaDoktor Spánek od Stephena KingaHodní hošiPredátor: EvoluceThe Death and Life of John F. Donovan(Ne)obyčejný klukHenryho deníkBurn Your MapsFunny or Die Presents: Donald Trump's the Art of the Deal: The MovieV pastiZlo nikdy nespíRoomExtraterrestrialMy Mother's Future HusbandŠmoulové 2Harley QuinnNeporazitelnýPete the CatThe Twilight ZoneAmerický tátaPoslední chlap na ZemiMotivMr YoungJustin Bieber & Benny Blanco: LonelyHere We Are: Notes for Living on Planet Earth


Aktualizace osobnostního profilu Jacob Tremblay: 30.10. 2023 16:10