Eric Balfour 47 let


Je americky herec a zpěvák, který se narodil 24. dubna 1977 v Los Angeles, California. V jeho původu se mísí geny ruských, francouzských a amerických domorodých předků. Má sestru Tori, která je mladší. Byl zasnoubený s herečkou Moon Bloodgood, ale v roce 2007 se rozešli. Momentálně žije s Francois Koster.

Zahrál si i v populárním seriálu 24 HODIN, kde měl roli počítačového technika Milo Pressmana v první sérii, hrál v několika epizodách a po pěti letech se do seriálu vrátil, odehrál devatenáct epizod a poté na vlastní žádost odešel.

V roce 2008 získal roli v seriálu POLDA Z MARSU. Podílel se na kampani Baracka Obamy s názvem Yes, We Can. V roce 2010 se objevil v seriálu MĚSTEČKO HAVEN, kde hraje podvodníčka Duka Crockera, což je jedna z hlavních postav. Ve filmu SKYLINE si zahrál Jarroda. Stal se novou tváří firmy Valentino, mužské vůně Valentino V.


24.4.1977
Los Angeles, California, USA
Eric Balfour csfd

The RunnerManson GirlsMořeplavci časuJesus Hates ZombiesThe FinestA Midsummer's NightmareBurnUnhingedFashionistaLittle Dead Rotting HoodTao of SurfingBackcountryCell 213Legenda o Pekelné bráněBeatdownDinosharkDo Not DisturbPavouci z vesmíruHrozba z temnotJezdci ApokalypsySamecPekelná jízdaSpiritProtect and ServeStarší synLie with MeZná ji jako svý botyFearlessRXTvář teroruTexaský masakr motorovou pilouVysloužilí lviVlčák RainZlatíčka pro každéhoPo čem ženy toužíObrázkové albumPoslední mejdanTrojská válkaNikdo nic neřeklShattered ImageKrevní pouto: Smrt v rodiněZběsilostNabídkaCharmedPohoda v rytmu countryPolicie Chicago


Aktualizace osobnostního profilu Eric Balfour: 6.11. 2023 03:46