Greg Plitt (1977 - 2015)


"Žijete jen jeden život. Začíná dnešním dnem, pokračuje zítra a neskončí, dokud nedosáhnete svého cíle. Dokud nepřejdete přes cílovou čáru. S rukou nahoře zdviženou k poctě vítěžství... Žijete pouze jednou. Ale pokud si plníte svoje sny. Tak jednou je dost, přátelé."

Do povědomí filmových fanoušků se vryl jako herec z Terminátora Salvation (2009), kde ztvárnil robota tzv. "Hybrid Male". Předtím bylo jeho tělo doslova "poskytnuto" jako model pro vytvoření CGI postavy Dr. Manhattana ve filmu Zacka Snydera Strážci - Watchmen (2009). Jeho poslední role byla ve filmu Grudge Match (2013), kde po boku Sylvestera Stallona hrál instruktora parašutismu.

Plitt účinkoval v dalších několika filmech, televizních programech a reklamách. Především se objevoval na obálkách magazínu jako fitness model "number one" číslo jedna. Z těch mnoha můžeme jmenovat AXL, American Health & Fitness, Men's Fitness, Muscle & Fitness a Men's Health. U nás vyšel na obálce Muscle & Fitness v únoru 2012 a před rokem v dubnu 2014 a nyní i 2015.

Živil se jako osobní trenér v Los Angeles, kde také žil. Jeho životní náplní bylo vytvářet motivační a tréninkové videa pro fanoušky i své klienty. Jeho motem bylo především: "Žít úspěšný život, aby člověk nebyl nikdy zapomenut." "Be Remembered". Greg Plitt tragicky zemřel v sobotu 17. ledna 2015 poblíž kalifornského Burbanku. Plitt byl sražen vlakem v kolejišti, kde natáčel televizní reklamu na energetický nápoj. Dle sdělení místní policie byla nehoda natočena na kameru vlaku. Greg stál na kolejích a na důkaz účinosti onoho nápoje se měl pokusit přijíždějící vlak předběhnout. Údajně měl sprintovat několik metrů a pak uskočit stranou. Bohužel z neznámých důvodů uskočit už nedokázal.


3.11.1977
Baltimore, Maryland, USA
17.1.2015
Burbank, California, USA
Greg Plitt csfd

The Best Thanksgiving EverZpátky do ringuTerminator SalvationSix Sex Scenes and a MurderLast Call Before SunsetKauza CIAPaul Cruz: Latin Actor (A Mockuseries)Tak jde časExtraNoční show Conana O'BrienaNoční Show  Jaye LenoeKTLA Morning NewsGood Morning America


Aktualizace osobnostního profilu Greg Plitt: 3.11. 2023 21:27