John Barrowman 57 let


Skotsko-americký herec, také zpěvák spisovatel a bavič. John se narodil ve Velké Británii v Glasgow, ale od devíti let žil v USA státě Illinois, kam následoval svou rodinu při emigraci. Na střední škole začal studovat múzická umění, ale kvůli rolím v anglických muzikálech se do školy už zpátky nevrátil.

V oblasti kinematografie se objevoval především v hudebních filmech, ale do povědomí diváků se dostal hlavně svou rolí kapitána Jacka Harknesse v seriálech DOCTOR WHO A TORCHWOOD.

John je také bavičem, vystupoval ve svém pořadu The Night's the Night, účastnil se soutěže Dancing on Ice a vystupoval jako porotce v hudebních pořadech. Jeho humor je určitě velice dobrý, když za něj získal cenu Stonewall jako nejlepší bavič roku 2006.


11.3.1967
Glasgow, Scotland, Velká Británie
John Barrowman csfd

Doctor Who: The Ultimate CompanionGilded LilysStreetdance All Stars30 minut po půlnociPán času: Konec času - 2. částBuzzcocks... Imagine a Mildly Amusing Panel ShowProducentiDe-LovelyMethodLidožroutPutting It TogetherTitansPán časuArrowFlashLegendy zítřkaSupergirlKrálovstvíSkandálWatson & OliverGoodnight BurbankTorchwood


Aktualizace osobnostního profilu John Barrowman: 16.10. 2023 08:15