Nicholas Farrell 0 let


Nicholas Farrell rozený jako Micholas Frost je anglický filmový, televizní a divadelní herec. Narodil se v roce 1955 v britském městě Essex.

Je často obsazovaný do epizodních rolí mnoha u nás známých seriálů jako např. HERCULE POIROT, kde hrál ve dvou různých dílech nebo v oblíbených VRAŽDÁCH Z MIDSOMERU. KRVAVÁ NEDĚLE, VEČER TŘÍKRÁLOVÝ, TARZAN nebo OTHELO, to všechno jsou filmy ve kterém jsme mohli Nicholase zahlédnout.

Je ženatý se skotskou herečkou Stellou Gonet /u nás známou ze sriálu Salón Elliot/ se kterou má jedno dítě.


5.11.2023
Essex, England, Velká Británie
Nicholas Farrell csfd

Mnichov: Na prahu válkyJdi za svým koněmChristmas in the HighlandsCosmos Within UsSkrytá hraHurikánWhite ChamberAnother Mother's SonAltamiraJack the Ripper – Eine Frau jagt einen MörderMindhornLegendy zločinuMortdecai: Grandiózní případTear Me ApartGrace, kněžna monackáTestament mládíLéto v únoruŽelezná ladyFiona's StoryInspektor Rebus II.- Uzly a křížePřípady inspektora Lynleyho: PrázdnotaCasualty 1906Lekce řízeníNezlomná vůleReversalsTřetí vlna zločinuKrvavá neděleNávnadaSparkhouseArthur's DykeCharlotte GrayPearl HarborZamilovaní anděléKrásní lidéPlunkett & MacleaneLegionářDeadly SummerHamletSharpův regimentTreasure SeekersVečer tříkrálovýBlood and WaterOthelloBreed of Heroes, AMacGyver: Cesta do zkázyVision Thing, TheBye Bye ColumbusThe Trials of OzNobody Here But Us ChickensDead LuckyPlaying AwayUdržet senTarzanBerlin Tunnel 21Manhood of Edward Robinson, TheOhnivé vozyEndeavourKoruna


Aktualizace osobnostního profilu Nicholas Farrell: 5.11. 2023 07:10