French Stewart 60 let


French Stewart narozen 20.2.1964 v Albuquerque v Novém Mexiku, je americký herec, který se nejvíce proslavil svou hlavní rolí v seriálu TAKOVÍ NORMÁLNÍ MIMOZEMŠTANÉ (3rd Rock from the Sun), kde působil jak jedna z hlavních postav Harry Solomon. Stewart navštěvoval střední školu Del Norte High School.

V roce 1996 byl obsazen do jedné z hlavních rolí v seriálu TAKOVÍ NORMÁLNÍ MIMOZEMŠTANÉ, v kterém hrál celých šest sezón, po které se seriál vysílal. Zde se Stewart proslavil svými vtipnými gesty a především díky svému jedinečnému vzhledu "mžourala", při kterém mu sice není třeba i celý díl vidět do očí, ale dodává to jeho postavě kouzlo.

Během jeho působení v seriálu TAKOVÍ NORMÁLNÍ MIMOZEMŠTANÉ si zahrál v mnoha reklamách, především jako představitel nápojů Clamato. Později si zahrál třeba v kresleném seriálu HERCULES (1998) studia Disney jakožto Icarus, nebo jednoho z hlavních padouchů ve spíše neúspěšném filmu SÁM DOMA 4 (2002).


20.2.1964
Albuquerque, New Mexico, USA
French Stewart csfd

A Fall from GraceVčelí královnyAliens, Clowns & GeeksMore Beautiful for Having Been Broken1st StrikeBeznadějný romantikVánoční přáníStrike One30 dní paranormální aktivity s ďáblem v těle ženy, která nenávidí mužeRain from StarsConvincing ClooneyGirls! Girls! Girls!Čivava z Beverly Hills 2The AssignmentCesta do pekelMiliónový pesPod kontrolouGrindin'I.Q.: GéniusOsobní spravedlnostPandemieTwo Dreadful ChildrenDuckThe New Partridge FamilySvatební mrákotyInspektor Gadget 2Nick at Nite Holiday Special, TheNaked MovieSám doma 4Zloději časuVražda na filmovém festivalu v CannesCinderelmoFalešná láskaHercules: Zero to HeroČmuchalkyBláznivé manévryOperace: Zlomený šípGlory DazeKouzelný ostrovOpustit Las VegasThe Poison TastersHvězdná bránaWill TrentHow We RollMámaDeadly ClassNámořní vyšetřovací služba


Aktualizace osobnostního profilu French Stewart: 17.2. 2024 17:57