Billie Lourd 31 let


Elizabeth Catherine Lourd vystupující pod uměleckým jménem Bille Lourd se narodila 17. července 1992 v Los Angeles v Kalifornii ve Spojených státech amerických. Je první a jedinou dcerou herečky Carrie Fisher známé jako princezny Leiy Organy v původní trilogii STAR WARS. Její otec Bryan Lourd, po kterém má Billie příjemní, pracuje jako castingový agent.

Od podzimu 2015, před premiérou STAR WARS: SÍLA SE PROBOUZÍ, se také začala pravidelně objevovat ve slasher seriálu Ryana Murphyho nazvaného SCREAM QUEENS jako Chanel číslo 3. Jedná se o jednu z hlavních rolí.


17.7.1992
Los Angeles, California, USA
Billie Lourd csfd

Vstupenka do rájeStar Wars: Vzestup SkywalkeraŠprtky to chtěj takyKlub miliardářůStar Wars: Poslední z JediůStar Wars: Síla se probouzíAmerican Horror StoryAmerican Horror StoriesWill a GraceScream QueensMadonna: The Virgin StoryThe Director and the JediV záři reflektorů: Carrie Fisher a Debbie ReynoldsHollywood InsiderThe Tonight Show Starring Jimmy FallonRed Carpet ReportEntertainment Tonight CanadaLive with Kelly and MarkEntertainment Tonight


Aktualizace osobnostního profilu Billie Lourd: 31.10. 2023 17:13