Manuel de Blas 83 let


Manuel de Blas Muñoz je španělský filmový, televizní a divadelní herec. Chvíli žil v Cordobě a poté se přestěhoval do Madridu. Tam studoval politologii a v průběhu studia se přihlásil na hereckou školu.

Při natáčení filmu Cita en Navarra se seznámil s herečkou Patty Shepard a později se s ní oženil. Společně natočili pár filmů a žili spolu jako manželé až do roku 2013, kdy Patty zemřela. Společně měli syna Davida.

V 70. a 80. letech se Manuel objevoval ve velké spoustě komediálních a spaghetti westernů převážně v rolích záporáků, například v italské komedii Jestli se rozzlobíme, budeme zlí.


12.4.1941
Badajoz, Extremadura, Španělsko
Manuel de Blas csfd

Lo carga el diabloOn the GoQue nadie duermaUnchartedAmaHombre muerto no sabe vivirEstándarTichá válkaFishboneCinzento e NegroLa sangre de WendyLas nornasSlavnost květinBudapešťský andělO Cônsul de BordéusParanormal Xperience 3DDos billetesUn ajuste de cuentasKonspirace v El EscorialuGoyovy přízrakyUn rey en La HabanaLa piel de la tierraUna pasión singularArderás conmigoEl lado oscuroKamenyNesmrtelná CallasováZero/infinitoLa voz de su amoOff KeySagitarioCigánGoya en BurdeosEl conductorChevroletEsperanza & sardinasÚtěk za oceánKryštof KolumbusCapitán EscalabornsDon Juan en los infiernosLa huella del crimen 2: El crimen de Don BenitoLa viuda del capitán EstradaLas apariencias engañanLes aparences enganyenBarcelona LamentoEl fraileLas huellas del linceTemná nocBrumalEl túnelMalaventuraNejzábavnější hraSlimáciEl lute (camina o revienta)RedondelaTerroristasDragón RapideMarbella, un golpe de cinco estrellasCuerpo a cuerpoFuego eterno


Aktualizace osobnostního profilu Manuel de Blas: 10.4. 2024 01:50