Jeff Cohen 49 let


Jeffrey Bertan Cohen, B.S., J.D., je americký právník a zakládající člen právní kanceláře Cohen & Gardner. Když byl mladší, diváci jej znali díky dětské roli Chunka z dobrodružné komedie Stevena Spielberga THE GOONIES /1985/.

Cohen navštěvoval University of California v Berkeley a titul B.S. v obchodní administrativě získal na Haas School of Business. Stal se prezidentem studentů a byl členem bratrstva Alpha Epsilon Pi. Jelikož byl jako teenager obézní vystavoval své "špeky" na školních utkáních amerického fotbalu a dělal tzv. "truffle shuffle" – natřásání břišními špeky.

Díky režisérovi Richardu Donnerovi získal několik letních brigád jako obchodní asistent filmového studia. Po ukončení studií na Berkeley, absolvoval Cohen v roce 2000 UCLA School of Law a poté se stal  v L.A. právníkem zábavního průmyslu. V roce 2002 zakládá v Beverly Hills právní kancelář Cohen & Gardner.

V roce 1986 byl nominován společnosti Academy of Science Fiction, Fantasy and Horror Films na cenu Saturn Award pro nejlepší herecký výkon mladého herce za film The Goonies. Za stejný film i roli byl tentýž rok nominován na cenu Young Artist Award.


25.6.1974
Los Angeles, California, USA
Jeff Cohen csfd

Perfect HarmonyScooby-Doo and the Ghoul SchoolAsk MaxNo Greater GiftRošťáciNeuvěřitelné příběhyPříběhy z temnotWebsterRodinná poutaThe Facts of LifeThe Making of 'The Goonies'Cyndi Lauper: The Goonies 'R' Good EnoughCyndi Lauper: The Goonies 'R' Good Enough (Part 2)Kids IncorporatedL'amour fugitif


Aktualizace osobnostního profilu Jeff Cohen: 19.11. 2023 19:00