Jae-yong Kwak 64 let


Režisér a scénárista Kwak Jae-Yong se narodil 22. května 1959 v Jižní Koreji. Studoval fyziku na univerzitě Kyunghee. Po jeho prvním a poměrně úspěšném filmu WATERCOLOR PAINTINGS IN A RAINY DAY z roku 1989 následovalo fiasko v podobě jeho dalších dvou filmů AUTUMN TRIP (1992) a WATERCOLOR PAINTINGS IN A RAINY DAY 2 (1993). Tyto filmy se staly absolutními propadáky a způsobily, že o Kwakovi nebylo dalších 8 let ani vidu ani slechu.

V nedávné době byl v Japonsku na filmovém festivalu "Yubari International Fantastic Film Festival" uveden jeho nejnovější snímek CYBORG GIRL.


22.5.1959
Suwon, provincie Kjonggi, Jižní Korea
Jae-yong Kwak csfd

My Sassy GirlKaze no iroSiganitaljaGgotshineul shingoBláznivá holkaBoku no kanodžo wa saibóguMurim yeodaesaengNu ren bu huaiDeijiArkParangjooeuibooNae yeojachingureul sogae habnidaKeulraesikJungdokPiano chineun daetongryeongYeopgijeogin geunyeoBi ohneun nal su chaehwa 2 : neutinamu eondeokBi ohneun nal su chaehwaA Year-End MedleyMeet Miss Anxiety3in 3saek reobeu seutori : sarang jeulgamGaeul yeonghaengSeonsaengnim geurigi


Aktualizace osobnostního profilu Jae-yong Kwak: 16.3. 2024 07:00