Gisele Bündchen 43 let


Modelka Gisele Bundchen se narodila 20.7.1980 v Brazílii. Její rodiče Valdir a Vania pocházejí z Německa. Proto má netypické příjmení. Má pět sester - Raquel, Grazielu, Gabrielu, Rafaelu a Patrícii. Patrícia je její dvojče. Na základní škole se jí přezdívalo Olive Oylová (přítelkyně Pepka námořníka) nebo kostra. Do školy chodila ve školní uniformě, aby se jí ostatní děti neposmívaly, že je příliš vysoká a hubená. Byla sportovně založená.Hrála volejbal a přemyšlela o profesionální dráze v řadách brazilského reprezentačního týmu. Ve třinácti letech se sestrami Patrícií a Gabrielou přihlásila do přípravného kurzu pro modelky. Když ji bylo čtrnáct, byla na výletě v Sao Paulu, kde si ji všiml módní agent. O pár měsíců později vyhrála v Paříži prestižní soutěž Elite Model Look. To odstartovalo její úspěšnou kariéru supermodelky. Brzy se přestěhovala do New Yorku.

Od ruku 2000 chodila s hercem Leonardem Di Capriem. Po pěti letech bouřlivého vztahu se rozešli. Gisele přestala věřit, ža by si ji herec někdy vzal. Chodila s profesionálním surfařem Kelly Slaterem. Je spojována s hráčem amerického fotbalu Tomem Bradym. Ve filmu debutovala v americké komedii TAXI, kde si zahrála svůdnou bankovní lupičku. Objevila se ve filmu ze zákulisí módního světa ĎÁBEL NOSÍ PRADU.

V roce 2003 věnovala celý svůj honorář 150 tisíc dolarů na pomoc v boji proti hladomoru v rodné Brazílii. Pokud zrovna nepracuje a necestuje po celém světě, tráví volný čas s rodinou, přáteli a jorkšírským teriérem Vidou. Uvedla na trh vlastní řadu sandalů s názvem "Ipanema Gisele Bundchen". Své soukromí se snaží velmi pečlivě střežit.


20.7.1980
Horizontina, Rio Grande do Sul, Brazílie
Gisele Bündchen csfd

Ďábel nosí PraduTaxiO.C.Da Ali G ShowTom Brady: Muž v aréněSklonit se k zemiMilk24 Hours of Reality: The Road ForwardCasablancas, l'homme qui aimait les femmesRoky nebezpečného životaChasing BeautyMademoiselle CCoração Vagabundo'Y Ikatu Xingu20 to 1Money Programme: The Fur Is FlyingE! přináší pravdivý příběh z HollywooduBiographyDavid Blaine: The Magic WaySuper Bowl LIII Halftime ShowCarpool KaraokeSuper Bowl LI Halftime ShowTea at the Beatrice with Glenn O'BrienThe Late Late Show with James CordenThe Tonight Show Starring Jimmy FallonOk! TVDish NationThe Victoria's Secret Fashion ShowNoční Show Jimmyho FallonaMarkus LanzGermany’s Next Topmodel - by Heidi KlumOn n'est pas couchéSexy celebrityThe Victoria's Secret Fashion ShowEntertainment Tonight CanadaShow Tyry BanksovéThe 77th Annual Academy AwardsThe Teen Choice Awards 2005The Victoria's Secret Fashion ShowLe grand journal de Canal+On-Air with Ryan SeacrestThe Tony Danza ShowCelebrities UncensoredShow Ellen DeGeneresovéThe Victoria's Secret Fashion ShowFashiontranceThe Victoria's Secret Fashion ShowMTV Spring Break 2001MTV Video Music Awards 2001The Victoria's Secret Fashion ShowMTV Spring Break 2000MTV Video Music Awards 2000ExclusifMTV Video Music Awards 1999The Early ShowThe Late Late Show with Craig KilbornTotal Request LiveTout le monde en parle


Aktualizace osobnostního profilu Gisele Bündchen: 16.11. 2023 20:02