Lacey Chabert 41 let


Její celé jméno zní Lacey Nicole Chabert. Lacey začala hrát již ve svých pěti letech. Poprvé si zahrála na televizní stanici Fox v dramaticko-komedialním seriálu PARTY OF FIVE (1994-2000). Byl to příběh pěti sourozenců, kteří se potloukali životem a čelili nástrahám osudu, když jim zemřeli rodiče. Tehdy se její postava jmenovala Claudie Salinger. Tvrdohlavá, sobecká, ale hudebně velmi nadaná malá sestra podala v seriálu perfektní výkon.

Měla velký hudební talent a využila ho při dabování a hlavně pro zpívání ANASTASIE ve stejnojmenném filmu z roku 1997. Lacey Nicole se dostala také i na stříbrné plátno a to o rok pozděj díky filmu ZTRACENI VE VESMÍRU, kde si zahrála postavu ambiciózní Penny Robinson. Po ukončení jejího působení v seriálu PARTY OF FIVE jí bylo vidět v několika menších rolích, například BULŠIT, (2001) kde hraje 18-letou Amandu, a BLÁZNIVÁ ŠKOLKA (2003), kde hraje 20-letou Jenny.

V roce 2004 ohromila 21-letá Lacey diváky rolí Gretcher Weiners v komedii PROTIVNÝ SPROSTÝ HOLKY. Lacey měla pěkný hlas a tak dostávala práci jako dabérka (například animovaná pohádka BABES IN TOYLAND).


30.9.1982
Purvis, Mississippi, USA
Lacey Chabert csfd

Acre Beyond the RyeThe Dancing Detective: A Deadly TangoThe Wedding Veil ExpectationsThe Wedding Veil InspirationThe Wedding Veil JourneyGroundswellHaul Out the HollyThe Wedding VeilThe Wedding Veil LegacyThe Wedding Veil UnveiledChristmas at Castle HartSweet CarolinaTajemné křížovky: Digitální útokTajemné křížovky: Hádanka smrtiTajemné křížovky: Čáry máry smrtTime for Us to Come Home for ChristmasVánoční valčíkWinter in VailChristmas in RomeLove, Romance, & ChocolateTajemné křížovky: Hra se smrtíTajemné křížovky: Návrh na vražduAll of My Heart: The WeddingLove on SafariMy Secret ValentinePýcha a předsudek pod jmelímAll of My Heart: Inn LoveMoonlight in VermontThe Sweetest ChristmasA Wish for ChristmasThe Lost TreeAll of my HeartFamily for ChristmasVánoční melodieChristian MingleKrálovské VánoceLiving the DreamTelling of the ShoesThe Ghost of Goodnight LaneThe Tree That Saved ChristmasZnamení duhyAnything Is PossibleLegenda o vraždícím strašákoviOff Season: The Lex Morrison StorySanitariumSlightly Single in L.A.Temný letImaginary FriendMatchmaker SantaČivava z Beverly Hills 3A Holiday HeistLáska z výtahuNáměsíčnýThirstBejvalek se nezbavíšTajemná minulostSherman's WaySplyň se mnouWanna Be Me!Be My Baby


Aktualizace osobnostního profilu Lacey Chabert: 5.11. 2023 01:35