KaDee Strickland 48 let


Katherine Dee Strickland se narodila v městě Patterson v americkém státě Georgia. Své prostřední jméno získala po svém otci. KaDee studovala na University of the Arts v pensylvánské Philadelphii. Svoji hereckou kariéru začala v roce 1999, kdy se objevila v roli Bonnie Gilcrestové ve snímku NARUŠENÍ s Winonou Ryder, Angelinou Jolii a Brittany Murphy v hlavních rolích. V roce 2000 si zahrála Dawn ve snímku TRAIN RIDE a Monicu v DIAMOND MEN. V roce 2003 si zahrála Caroline Browneovou v televizním snímku THE STREET LAWYER a také Brooke v romantické komedii Woodyho Allena COKOLIV.

Dalším úspěšným rokem byl pak rok 2007. V tomto roce si zahrála Violu Frye v krimithrilleru OSOBNÍ SPRAVEDLNOST s Richardem Gerem a Claire Danes v hlavních rolích, mohli jsme ji vidět jako Richieho (Russell Crowe) právničku ve snímku AMERICAN GANGSTER. V tométž roce se objevila jako Annie v několika epizodách seriálu THE WEDDING BELLS. Od roku 2007 ji můžeme vídat také jako doktorku Charlotte Kingovou v seriálu PRIVATE PRACTICE.

V roce 2004 se na natáčení snímku THE GRUDGE seznámila se svým budoucím manželem Jasonem Behrem, za kterého se provdala v listopadu roku 2006. Jejím oblíbeným hororem je snímke THE OMEN (1976).


14.12.1975
Patterson, Georgia, USA
KaDee Strickland csfd

The Time CapsuleNoční bouřeBloodlineFamily That Preys, TheAmerický gangsterCome Rain or Come Shine: From Grey's Anatomy to Private PracticeOsobní spravedlnostFanaticky zamilovánAnakonda: Honba za krvavou orchidejíNenávistSmyčkaStepfordské paničkyCokolivLepší pozdě nežli pozdějiThe Street LawyerBomb the SystemDiamantoví mužiTrain RideNarušeníObdobí zkoušekŠestý smyslCruel SummerDoubtVěštciHráčTajnosti a lžiPrivate Practice


Aktualizace osobnostního profilu KaDee Strickland: 18.11. 2023 09:54