Michael Rispoli 63 let


Michael Rispoli je americký herec, především charakterových rolí. Dříve působil v TV seriálu THE SOPRANOS /1999-2007/ společnosti HBO v roli Jackieho Aprila Sr. V roce 2009 se sešel na natáčení thrilleru THE TAKING OF PELHAM 123 s bývalým kolegou Jamesem Gandolfinim právě ze seriálu The Sopranos. Rispoli byl vlastně druhým v pořadí na roli Tonyho Soprana ale získal ji nakonec právě Gandolfini.

Produkoval a ztvárnil roli Big Joea v akční komedii KICK-ASS /2010/, jednu z hlavních rolí Sala si zahrál v komediálním dramatu THE RUM DIARY /2011/ a vedlejší roli Franka Grigy si "střihnul" v úspěšné akční krimi komedii PAIN & GAIN /2013/, v hlavních rolích s Markem Wahlbergem a Dwaynem Johnsonem.

V roce 2011 účinkoval spolu s Mirou Sorvino, Patti Lupone, Tammy Blanchard a Mikem Doylem v celovečerním snímku UNION SQUARE scénáristky a režisérky Nancy Savocy, který získal na Sundance Film Festival hlavní cenu poroty Grand Jury Award. Na festivalu Verona Love Screens Film Festival v roce 2001 získal cenu pro nejlepšího herce za účinkování v dramatu TWO FAMILY HOUSE /2000/.

Je ženatý s manželkou Madeline a ve svém volném čase se věnuje bojovému umění Tae Kwon Do a výrobě vína.


21.11.1960
Long Island, New York, USA
Michael Rispoli csfd

Cabin GirlAllswellCherryFaraway EyesBottom of the 9thHonor UpThe DepthsKrvavé zjeveníFriends and RomansRob the MobEmpire StateNahoře-doleNot for Human ConsumptionPot a krevThe ManzanisBoj o dědictvíRumový deníkUnion SquareKick-AssLaseuteu gatpadeoNa shledanou v záříÚnos vlaku 1 2 3Yonkers JoeFort PitMade in BrooklynPříběhy z USAŠpinaví IrovéNepřemožitelnýChromofobiePan RosničkaPoslední přáníMr. 3000Naked HotelHacksSmoochyDům s tichým baremOsud tomu chtělKrvavé léto v New YorkuTřetí zázrakDrsňákHadí očiHráčiOhrožené městoJeho a jejíSopkaLíbánky bez ženichaNeuvěřitelná cesta 2: Ztraceni v San FranciskuPorotceBurnzy's Last CallZemřít pro...AngieNad košemHousehold SaintsNoc a městoNabídkaPower Book III: Raising Kanan


Aktualizace osobnostního profilu Michael Rispoli: 11.3. 2024 20:00