Hye-soo Kim 53 let


Hye-soo Kim se narodila 5. září 1970 v Pusanu, v Jižní Koreji, jako druhé dítě z pěti sourozenců. Má jednu sestru a tři bratry. Narodila se ve znamení Panny, měří 168cm a má přezdívku "Zázračná žena". Před jejím nástupem na základní školu se rodina přestěhovala do Soulu.

Za svojí hereckou kariéru a vystupování v TV pořadech byla mnohokrát oceněna a v Koreji patří mezi nejznámější a nejoblíbenější herečky. Kromě herectví se tato všestranná žena aktivně věnuje bojovému umění Taekwondo, v němž je držitelkou třetího Danu černého pásu. Je také velice nadějnou pop-artovou malířkou. Jeden z jejích obrazů se v Soulu prodal za 5 milionů wonů. Peníze poté věnovala charitě.


5.9.1970
Pusan, Jižní Korea
Hye-soo Kim csfd

GuihanPašeračkyNaega jukdeon nalGukgabudoeui nalMiokGutbai singgeulChainatawoonČtenář tváříZlodějiIcheungeui akdangModeon boiBarampigi joheun nalYeolhan beonjjae eommaJohji anihangaTajjaBunhongsinEolguleobtneun minyeoSaam gaangYMCA YagudanShinlaui dalbamUnaven zemřítZzimCheinjiMiseuteo kondomDakteo BongNamjanun goeroweYeongwonhan jegugBeullu sigeolŽivot a smrt Hollywood KidaCheot sarangOseamGeu majimak gyeoulGgamboPod královniným deštníkemSpravedlnost pro mladistvéHyenaMUDr. RomantikSignálJikjangui shinKkotminam ramyeongageJeulgeowoon naui jibSeutailHankangsutareyongJangheebinHwang geum shi daeKuk heeUriga jeongmal saranghaesseulkkaBoksuhyeoljeonMiseu & miseuteoSaranggwa gyeolhonDokkaebiga ganda


Aktualizace osobnostního profilu Hye-soo Kim: 15.3. 2024 23:01