Tomáš Valík (1964 - 2016)


Tomáš pochází ze šesti sourozenců. Vyrůstal v atypickém prostředí psychiatrické léčebny v Opavě, kde pracovali oba jeho rodiče. Vystudoval Obchodní Akademii a Damu.

Hodně svých kolegů překvapil, když se jeden čas prostě sebral a odjel do Kanady a procházel se po Skalistých horách. Má velmi blízko k přírodě a jeho sen je mít chaloupku a u ní nějaké zvířectvo.


22.12.1964
Opava, Československo
8.10.2016
Hlavní město Praha, Česko
Tomáš Valík csfd

Dítě číslo 44Mission: Impossible - Ghost ProtocolO malíři AdamoviKrev zmizeléhoVšichni musí zemřítČerná kartaI ve smrti samiHodina tance a láskyNezvěstnýBorůvkový vrchUdělení milosti se zamítáMuž, který vycházel z hrobuČlověk v ZOOByl jednou jeden polda III - Major Maisner a tančící drakHappy EndŘádCatherine CourageAriadnina niťLady Macbeth Mcenského újezduPrincezna Fantaghiró 2Princezna Fantaghiro: Jeskyně Zlaté růžeO Janovi a podivuhodném příteliEvropa tančila valčíkSmrt v kruhuUzavřený okruhDobří holubi se vracejíČekání na PatrikaCopak je to za vojáka...Bez hranicKriminálka AndělČetnické humoreskyKrev zmizeléhoNadměrné maličkostiObětiUlicePojišťovna štěstíRodinná poutaÚzemí bílých králůFabrika na oficíryCesta - portrét Věry ChytilovéOtevřený prostorVolejte NovuSnídaně


Aktualizace osobnostního profilu Tomáš Valík: 16.11. 2023 21:39