Donald Gibb 69 let


Celým jménem Donald Richard Gibb se narodil v New Yorku, ale vyrostl v Kalifornii. Než se dal na herectví hrál závodně basketbal a americký fotbal, což mu umožnilo studium na univerzitách v Novém Mexiku a San Diegu.

V miniaturní úloze strážce se mihnul například ve fantasy eposu s Arnoldem Schwarzeneggerem BARBAR CONAN. Nejvíce si jej však budou diváci pamatovat jako Freda „Ogreho“ z komediální série POMSTA ŠPRTŮ a těžkopádného parťáka Jean-Claudea Van Damma – Raye Jacksona z kultovního akčního béčka KRVAVÝ SPORT. Na rozdíl od hlavního hrdiny se ke své postavě o osm let později ještě vrátil v nepříliš úspěšném pokračování KRVAVÝ SPORT 2: KONFRONTACE.

Donald se objevil rovněž ve velkém množství populárních seriálů (A-TEAM, ODPADLÍK, AKTA X, MACGYVER, KROK ZA KROKEM, …) V současné době žije v Chicagu, kde je spolumajitelem pivovaru.


4.8.1954
New York City, New York, USA
Donald Gibb csfd

HancockSíla diamantůTeorie okenLightning BugSkřípěníBiggest Fan, TheDěti z DurangaŠerifovéHra s ďáblemAmeričtí tygřiKrvavý sport II.: KonfrontaceBojovníkBroken BarsMladý dračí ninja 2Pomsta šprtů 4: Zamilovaní šprtiPůlnoční běh stále dokolaBreakfast of AliensNěco tomu chybíKrvavý sportAmazonky na MěsíciPomsta šprtů 2: Šprti v rájiU.S. Marshals: Waco & RhinehartŘíkají mi přece BruceJocksStreets of JusticeTransylvania 6-5000Ztraceni v AmericePackalové 2Pomsta šprtůNick Danger in The Case of the Missing YolkBarbar ConanLampasyFantastic Two, TheShe SpiesBlack ScorpionPhillySecret Agent ManVeroničiny svůdnostiKrok za krokemVěřte nevěřteArli$$Modrý PacifikPředčasné vydáníSparksThe Steve Harvey ShowWeird ScienceKirkMisery Loves CompanyOdpadlíkShow Jerryho Seinfelda


Aktualizace osobnostního profilu Donald Gibb: 24.2. 2024 08:41