Fabienne Dali 82 let


Marie-Louise De Vos se narodila 22. září 1941na Bahamách, ale je národnosti belgické. Ve světě filmu je známá pod jménem Fabienne Dali. Před kamerou se poprvé objevila roku 1960, když ztvárnila Daniellu ve francouzské kriminálce COMMENT QU´ELLE EST. Ve stejném roce hrála v další kriminálce francouzské tvorby L´ENNEMI DANS L´OMBRE.

Krásná Fabienne byla v šedesátých letech také vyhledávaným objektem fotografů a její fotografie se pravidelně objevovaly v evropských časopisech. Jak se rychle ve filmu objevila, tak z něj zase na konci šedesátých let zmizela. Její jednoúčelová role krásky skončila chvilku po natočení filmu MAYERLING (1968), kde se představila v roli Mizzi Kaspar. Osud rozhodl pro Fabienne jinak. Po natočení tohoto snímku došlo ke zřícení letadla ve kterém tragicky zahynul její manžel. Poté přestala Fabienne natáčet. O jejím soukromém životě nejsou dnes dostupné žádné informace.


22.9.1941
Bahamy
Fabienne Dali csfd

Cin... cin... cianuroCorpo caldo per l'inferno, UnLa matriarcaMayerlingUn killer per Sua MaestàAttentato ai tre grandiProkletí smrtiAgente 077 dall'oriente con furoreSuperseven chiama CairoBaie du désir, LaSecreto de Tomy, ElPráskačMani in altoCallaghan remet çaComment qu'elle est!Ennemi dans l'ombre, L'


Aktualizace osobnostního profilu Fabienne Dali: 30.10. 2023 10:20