Teryl Rothery 61 let


Rodačku z Britské Kolumbie to již od ranného dětství táhlo k showbyznysu. Poprvé zaujala ve 13 letech v muzikálu "Bye Bye Birdie". Od té doby se objevila, ať již jako hlavní či vedlejší postava, v několika desítkách seriálů. Její nejvýznamnější rolí se stala postava Dr. Janet Fraiserové ve slavném sci-fi STARGATE SG-1. V seriálu vydržela až do roku 2004, kdy byla její postava na konci 7. série zabita, což většina fanoušků nesla velmi nelibě.

Během svoji kariéry byla čtyřikrát nominována na prestižní kanadskou televizní cenu Leo Awards. V současné době Teryl nejvíce zaměstnává její dcera s atypickým jménem Londyn, kterou porodila v říjnu 2008.


9.11.1962
Vancouver, British Columbia, Kanada
Teryl Rothery csfd

Made for Each OtherSweet CarolinaThe Christmas House 2: Deck Those HallsChristmas with a CrownA Christmas DuetHoliday DateSweet Mountain ChristmasValentine in the VineyardRoad to ChristmasSantovy botySkutečné vraždy: Podivný únosA Bramble House ChristmasVánoce pod jednou střechouVše pro láskuJak překazit svatbuKouzelní kmotříčci v rájiVztah pro psaWhat an IdiotBarbie a Růžové balerínkyFlicka 3 : Meilleures amiesKouzelní kmotříčci a VánoceThe Wishing TreeA Fairly Odd Movie: Grow Up, Timmy Turner!Šílená hraKdo rozsvítí VánoceBabylon 5: Hlasy v temnotěHlas smrti 2: SvětloŠepotAmber's StoryBarbie mořská vílaBehind the Camera: The Unauthorized Story of 'Diff'rent Strokes'Bezva jízdaPlácek 2G.I. Joe: Valor Vs. VenomNelehký životThe Twelve Days of Christmas EveBod zvratuG.I.Joe: Spy Troops the MovieSabrina the Teenage Witch in Friends ForeverVideovoyeurKaranténaNejlepší showTajemství pana RiceTajný agentTen, který přežilZachránci mořeSrdeční záležitostiChampion's Fight: A Moment of Truth Movie, AJak umlčet MaryPlaying to Win: A Moment of Truth MoviePodezřeláPřerušené tichoAccident: A Moment of Truth Movie, TheBoj za spravedlnostBojovníciDead Man's GunKdyž je vrah na blízkuMoment of Truth: Into the Arms of DangerNebezpečná podobaNičitel


Aktualizace osobnostního profilu Teryl Rothery: 4.11. 2023 12:51