James Franco 46 let


James Franco vyrůstal se svými dvěma mladšími bratry v Kalifornii. Studoval hereckou školu a po jejím dokončení se v roce 1999 odstěhoval do Hollywoodu, kde za chvíli dostal svou první roli v seriálu Machři a šprti. Ještě ten rok debutoval i ve filmu malou rolí v romantické komedii Nepolíbená. Následovalo pár dalších, spíše bezvýznamných filmů (z nichž nejznámější je nevydařená teenagerovská komedie Ať to stojí, co to stojí) až koncem roku 2001 skutečně James prorazil.

Krom herectví se James věnuje také režii, loni za pouhý 1 tisíc dolarů natočil komedii The Ape a teď připravuje další komedii s názvem Fool´s Gold, což bude stát rovný milion dolarů.


19.4.1978
Palo Alto, California, USA
James Franco csfd

Me, YouThe Long HomeKill the CzarSněžná melaZerovilleBalada o Busteru ScruggsoviFuture WorldKin: Smrtící zbraňMississippi RequiemPřetvářkaActors AnonymousBlood HeistBlood RideDon't Come Back from the MoonMiláčekThe Disaster Artist: Úžasný propadákThe InstituteThe LabyrinthThe Mad WhaleThis Is Your DeathTrezorVetřelec: CovenantBlood SurfBuchty a klobásyBurn CountryIn Dubious BattleKrál KobraMother, May I Sleep with Danger?Proč právě on?ZasvěceníBlack Dog, Red DogByla to divoká nocDon Quixote: The Ingenious Gentleman of La ManchaI Am MichaelKilling AnimalsKrálovna pouštěMalý princMemoriaPravdivý příběhThe Adderall DiariesThe Heyday of the Insensitive BastardsVše bude v pořádkuWild HorsesYosemiteI Think You're Totally Wrong: A QuarrelInterviewKrvavé penízeThe Sound and the FuryVeronica MarsováApokalypsa v HollywooduAs I Lay DyingBoží stvořeníInteriér. Leather BarLovelace: Pravdivá zpověď královny pornaMocný vládce OzNevyřízený účetPalo AltoTen třetíAbout CherryC.K. Williams: Tar


Aktualizace osobnostního profilu James Franco: 31.10. 2023 11:59