Joe Manganiello 47 let


Joseph Michael "Joe" Manganiello se narodil 28.12.1976 v Pittsburghu v Pensylvánii a vyrůstal v Mt. Lebanon, pittsburghském předměstí. Jeho rodiče jsou Charles a Susan Manganiello, posledním členem rodiny je Joeův mladší bratr Nicholas. Na střední škole, kde absolvoval v roce 1995, se hodně věnoval sportu – převážně volejbalu, basketbalu a fotbalu, někdy v této době ho také začal lákat svět filmu, hlavně poté, co účinkoval ve školním televizním studiu.

Joe zpočátku hrál převážně epizodní role, později mu ale začalo přát štěstí, protože získal roli Brada v populárním seriálu HOW I MET YOUR MOTHER, za kterou si získal pozornost diváků, v roce 2008 se poprvé objevil v HBO seriálu TRUE BLOOD, kde hraje vlkodlaka Alcida, tato role mu zajistila stálé místo mezi členy seriálového týmu, takže z televizních obrazovek jen tak nezmizí.


28.12.1976
Pittsburgh, Pennsylvania, USA
Joe Manganiello csfd

Bez kalhot: Poslední tanecThe Kill RoomMetaloví lordiKoatiLiga spravedlnosti Zacka SnyderaShoplifters of the WorldThe Spine of NightNoční návštěvaÚhlavní nepřítelBottom of the 9thJay a mlčenlivý Bob: PřeprcRodiče na tahuRampage NičiteléLiga spravedlnostiŠmoulové: Zapomenutá vesnicePee-wee's Big HolidayBez kalhot XXLRytíř pohárůTumbledownSabotážBez kalhotJak porodit a nezbláznit seIrene zmítaná ve vlnáchZa nepřátelskou linií 3: KolumbieVražedné fináleSpider-Man 3Spider-ManArmy of the Dead: Lost VegasLove, Death & RobotsMoonhavenMythic QuestNad ránemTeorie velkého třeskuNo ActivityMámaCritical RoleTrue Blood: Pravá krevJak jsem poznal vaši matku


Aktualizace osobnostního profilu Joe Manganiello: 28.12. 2023 09:59