Richard Coyle 52 let


Richard Coyle se narodil v Sheffieldu, Anglii, irským rodičům. Hereckou kariéru začal po práci na trajektech, kde fungoval jako bavič. Již v té době mu bylo doporučeno ze strany vedení pokračovat v této kariéře, neboť nepochybovali o jeho talentu. V roce 1994 vystudoval politiku z University of York. Poté byl přijat do prestižní divadelní školy "Old Vic Theatre" v Bristolu, tu úspěšně dokončil v roce 1998.

Richard bude v příštích měsících viděn v hlavní roli ve filmu 5 DAYS OF WAR, WE, horroru GRABBERS, kde bylo nedávno dokončeno natáčení a OUTPOST BLACK SUN.


27.2.1972
Sheffield, Yorkshire, England, Velká Británie
Richard Coyle csfd

Fantastická zvířata: Brumbálova tajemstvíResurrectionAmor en su puntoChňapáciDealerOutpost: Black Sun5 Days of WarKrálova láskaPrinc z Persie: Písky časuZaslaná poštaFranklynThe History of Mr PollyDobrý ročníkSvědekUltraLibertinSpiknutí střelného prachuStrangeOdvážné kordyOthelloSword of HonourV pohoděLorna DooneHuman TrafficPáté přes devátéLife and Crimes of William Palmer, TheLáska mezi paragrafyMacbethSix FourThen You RunSabrinina děsivá dobrodružstvíHard SunBorn to KillKolekcePádA.D. The Bible ContinuesCrossbones


Aktualizace osobnostního profilu Richard Coyle: 4.11. 2023 11:16