Jamie Harris 60 let


Tudor St. John "Jamie" Harris je herec britského původu. Jedná se o syna herce Richarda Harrise. Má dva bratry, z čehož jeden se taktéž věnuje herectví (Jared Harris) a druhý je režisér (Damian Harris).

Objevil se ve filmech jako MRTVÝ MUŽ, KLETBA, MR. NICE či DOKONALÝ TRIK. Vidět ho můžeme i v jednom díle dobře známého seriálu AMERICAN HORROR STORY, kde ztvárnil nemilosrdného vraha Franklina.


15.5.1963
England, Velká Británie
Jamie Harris csfd

Brave the DarkLost TransmissionsThe Jade PendantRytíř pohárůThe FrontierBlood RansomTwo JacksBůh žehnej AmericeLost RevolutionZelený sršeňMr. NiceKnife EdgeZastav a nepřežiješ 2 - Vysoké napětíDokonalý trikNový světLemony Snicket: Řada nešťastných příhodKletbaLove Story z ManhattanuNebezpečné dluhyRanařiSubterrainThe Next Big ThingZtracený praporSpěchej dálVečeře po italskuMrtvý mužThe Lost SonSuicide, the ComedyMarie z Andělské zátokyTouch MeSavage HeartsPrincezna CarabooVe jménu otceCarnival RowNámořní vyšetřovací službaYoung RockLovecraftova zeměTake TwoHříšníciKingdomMaking HistoryV zajetí kouzel


Aktualizace osobnostního profilu Jamie Harris: 23.2. 2024 15:29