Emilie de Ravin 42 let


Emilie se narodila jako lehce opožděný dárek 27. prosince 1981 a v konkurenci dvou starších sester se naučila, že nic v životě nebude zadarmo. Už od devíti let tvrdě dřela balet, za pár let si tak vysloužila vstupenku do elitní školy australského baletu, se kterým procestovala pěkný kus světa. Své zkušenosti z dramatických kurzů šikovně aplikovala, kde jinde než ve filmu. Účinkování v australském seriálu BEASTMASTER jí na přelomu tisíciletí úspěšně katapultovalo do slunné Kalifornie, kde po dva roky pátrala po záhadách okolo městečka ROSWELL.

Emilie je od počátku roku 2006 zasnoubená s modelem Joshem Janowiczem. Jestli se jí podaří překročit práh seriálové hvězdy, ukáže až čas.


27.12.1981
Mount Eliza, Victoria, Austrálie
Emilie de Ravin csfd

ScornedThe Submarine KidÚnos Air Force OneAmericanaLáska a jiné trableChameleonLost: The Final ChapterLost: The Final JourneyNezapomeň na měUtajená operaceNora Roberts: V pravé poledneThe Perfect GameVeřejní nepřáteléBall Don't LieHory mají očiLost: A Tale of SurvivalLost: ReckoningLost: RevelationZmizeníZtraceni: CestaĎábelský SantaCarrieTrue ColoursBylo, nebyloZtraceni


Aktualizace osobnostního profilu Emilie de Ravin: 5.11. 2023 22:19