Teri Polo 54 let


Theresa Elizabeth Polo se narodila v Doveru manželům Jane a Vincetu Polo. Už od svých pěti let studovala po dobu dvanácti let balet. Poté, co vyhrála v modelingové soutěži, se v sedmnácti letech přestěhovala do New Yorku, věnovat se herecké kariéře. V dubnu roku 1997 se vdala za fotografa Anthonyho Moora a v roce 2003 se rozvedli. O rok později potkala bubeníka Jamieho Wollama. Teri má dvě děti - syna Griffina (*2002, s Moorem) a dceru Bailey (*2007, s Wollamem).

Teri Polo je hlavně známá pro svou roli ve filmu FOTR JE LOTR, kde hrála Pamelu Marthu Byrnes, a jeho pokračování JEHO FOTR, TO JE LOTR! V únoru roku 2005 se Teri objevila na obálce časopisu Playboy, kde pózovala nahá. Bylo to v souvislosti právě s vydáním JEHO FOTR, TO JE LOTR! Byla také zařazena na 42. příčku v žebříčku Maxim Hot 100 Women z roku 2002. Teri byla i jednou z hvězd v sitcomu I'M WITH HER.

V roce 2009 hrála v Hallmark filmu V OČEKÁVÁNÍ ZÁZRAKU s Jasonem Priestleyem a Cheech Marin. Také si zahrála ve filmu Michaela Stokese MRTVÍ MEZI NÁMI. V roce 2010 se znovu vrátila do role Pam Byrnes ve filmu FOTŘI JSOU LOTŘI, což je pokračování FOTR JE LOTR a JEHO FOTR, TO JE LOTR! Také hraje v hororu THE HOLE.


1.6.1969
Dover, Delaware, USA
Teri Polo csfd

Fourth GradeThe RavineVánoce, jak mají býtAll for NikkiRodinný ranč 2Nebezpečná výměnaDeadly DelusionPsanci a anděléRodinný rančLove, AgainRomantically SpeakingA Bit of Bad LuckNeznámí autořiThe Christmas ShepherdDémoni vzpomínekBeyondChristmas AngelJak chutná láskaVánoční srdceMaterial LiesVýkupné za manželaFotři jsou lotři2:13DíraMrtví mezi námiNičivá bouřeV očekávání zázrakuWashington FieldLáska má pět písmenSuperlhářDědictví strachuFor the Love of a ChildWelcome to the Jungle GymJeho fotr, to je lotr!Hranice zlomuOd srdce k srdciDruhá řadaMalý svědekNevyřčené tajemstvíFotr je lotrProměna srdceTexarkanaThe Marriage FoolFrankensteinův důmModlitba v šeruVan Helsing ChroniclesInvazePříběh jednoho životaGolden GateDům duchůNajatá k zabíjeníOsudný svah v AspenuNáš milý nebožtíkTajemná schůzkaZrozen k jízděFantóm operyPeople Like UsGood Trouble


Aktualizace osobnostního profilu Teri Polo: 1.11. 2023 11:52